2013. szeptember 25., szerda

"Waiting On" Wednesday (73.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.    

És igen-igen! Az őszi, számomra legjobban várt megjelenés, a Gyönyörű sorscsapás folytatása is jön, ráadásul nem is olyan soká! ;o) Ha látnátok a fejemet, mekkora hatalmas vigyor közepette írom ezeket a sorokat most. :oP

Várható hazai megjelenése: okt. 16. | Kiadja: Maxim Könyvkiadó
Oldalszám: 488 | Ára: 2999

"Végre itt van a New York Times sikerlistás "Gyönyörű sorscsapás" nagy izgalommal várt folytatása!
Lehet-e túlságosan szeretni?
Travis Maddox két dolgozott őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!
A "Veszedelmes sorscsapás"-ban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti.
Minden éremnek két oldala van: a "Gyönyörű sorscsapás"-ban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nem ismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt."

2 megjegyzés:

  1. Én is nagyon várom ... A gyönyörű sorscsapás a kedvenc NA könyvem. De talán azért, mert először olvastam ilyen könyvet ...

    VálaszTörlés
  2. Már mióta várok erre...! Csak annyit tudok mondani: végreeee!:D

    VálaszTörlés