Mindig izgatottan, ugyanakkor kíváncsian nyitom meg a nekem tetsző blogok szerzőinek a bemutatkozós bejegyzéseit. Izgatott vagyok, mert úgy érzem, hogy végre kapok egy kis rápillantást a magánéletükre és kíváncsi, hogy vajon kik is ők, milyenek lehetnek. Így nem olyan könnyű számomra megírni ezt a bemutatkozó bejegyzést. 😏 Jó pár átvariálás után úgy döntöttem, hogy egyszerűen csak pontokba szedek néhány olyan információt magamról, melyeket szeretnék megosztani veletek.

↪ 35 éves vagyok. Fura, de ha visszaemlékszem arra, hogy tizen- és huszonévesen milyennek képzeltem el a harmincasokat, egyszerűen nem érzem magamat annak. Lélekben még mindig a húszas éveimet taposom. 😅

↪ mióta csak az eszemet tudom, azóta könyvbubus vagyok. 9 éves korom óta falom a könyveket. Pontosan nem tudnám megmondani, hogy összesen mennyi könyvet olvastam eddig, de ha abból a 8 évből indulok ki, mióta a blogot vezetem, szerintem kb. 3.000 könyvről lehet szó.

↪ sok mindent tanultam az évek során, így pl. újságírást, pénzügy- és számvitelt, de végül jogi végzettséget szereztem, de jelenleg is tanulok egy fővárosi egyetemen, levelező tagozaton.

↪ két Gyerkőcöm van, a Nagy és a Kicsi, ahogy emlegetni szoktam a bejegyzésekben őket. 💓

↪ 2009 őszén létrehoztuk a közös könyves blogunkat, a Könyvfalókat pár blogos anyuka/nem anyuka ismerősömmel, majd 2010. február 26-án létrejött a Könyvesem. A blogom többnyire a szubjektív véleményeimet tartalmazza az olvasott könyveimről, de írok filmekről is.

↪ műfajok tekintetében mostanság mindenevő vagyok, de inkább a könnyedebb irodalomra vagyok ráhangolódva. Legyen szó szórakoztató irodalomról, csajosról, romantikusról, de azért a krimik, szépirodalmi művek se kerülnek el. Sőt, jöhet erotikus is, nem ver ki a víz tőle. A történelmi regényeket, főleg a II. vgh. ideje alatt játszódóakat pedig különösen szeretem.

↪ a bloggal a célom egyrészt az, mint minden könyves blogosnak: felhívni a figyelmet a jó vagy épp a rossz könyvekre, olvasásra ösztönözni. De ugyanakkor egyfajta közléskényszer eredménye is. Írni akarok, alkotni akarok és visszajelzést szeretnék kapni tőletek.

Köszönöm mindannyiótoknak, hogy olvastok. Bízom abban, hogy eddig is sok olyan bejegyzést olvastatok tőlem, melyek elnyerték a tetszéseteket és még sokat fogtok, így

térjetek vissza legközelebb is! 😊
                                     Niki

2020.02.04.


   Ha nem volt ennyi elég belőlem, akkor megtaláltok még itt is.
   Elérhetőségek:
   molyon: Niki_
   Facebook 
   Twitter

   Instagram
   E-mailben ezen a címen: konyvesem@gmail.com Ide írhattok, kérdezhettek, igyekszem válaszolni.