2013. szeptember 1., vasárnap

In My Mailbox (18.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Tanulsága az augusztusnak: nagy hülyeséget csináltam, amiért nem tankoltam fel magamat a könyvtár nyári leállására rendesen. Ugyanis augusztusban ott maradtam 1 elolvasatlan könyvvel a 6-ból, ráadásul az pont olyan volt, amit be is csuktam pár oldal után (Maximum Ride). Úgyhogy fogtam serényen a fejemet, hogy mi a fészkes fenét is fogok csinálni könyv nélkül, mert bár vannak itthon olvasatlan könyveim, egyikhez se jött meg a kedvem.
Így hát először futottam egy kört az anyukámnál és az ismerősök közt, kinél ezt- kinél azt ragadtam magamhoz. Így került hozzám Az ellopott menyasszony, All in, Gyönyörű rohadék, Rossz ágy, jó pasi, Asztal három főre, Füst és Csont leánya, Agatha Raisin és a spenótos halálpite, A Hollófiúk és A napszemű Pippa Kenn. Lehet, hogy sűrűbben kéne ilyen portyát tartanom az ismerősöknél. ;o)
A Bookandwalk révén jutottam hozzá a Nézz magadra! c. regényükhöz, sorra még nem került, de hamarosan fog.
De mindez nem volt elég, nem tudtam a vásárlásnak sem ellenállni! Kész öngyilkosság volt a saját hülyeségem a pénztárcám ellen, jövőre tuti nem tolok ki magammal ennyire a könyvtár leállásakor. 4 részét sikerült nagyon kedvezményesen megvennem A Bridgerton családnak (Tisztességes ajánlat, Mr. Bridgerton csábítása, Sir Phillipnek szeretettel, Rossz kor), nem is bántam meg őket. Továbbá amolyan hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás volt a Szerdán habcsók, Ragyogás, Homály, Add vissza az életem!, Calderon és a Slide. Többnyire egész jó áron jutottam hozzájuk, remélem egyiknek se fogom megbánni a megvételét. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése