2013. szeptember 30., hétfő

A nap kérdése- Frissítve

Mivel nincsenek külön felcímkézve a kimondottan könyvekről szóló bejegyzéseim, és kíváncsi voltam arra, hogy mégis mennyi ilyen bejegyzésem lehet, így ma reggel nekiálltam megszámolni őket. ;o)
Szerintetek, ezalatt az 1304 nap óta (mióta a Könyvesem blog létezik), összesen mennyi könyvről írtam itt? Beleszámítva a gyermekirodalmat, mindent. Tippek?
Aki a legközelebb találja el az adott számot, annak adok egy mezei piros pontot, és a következő nyereményjátéknál (amikor eléri az oldal az 500.000 látogatást- remélem hamarosan bekövetkezik, jelenleg 435.000 fölött van), amennyiben részt szeretne majd venni, duplán kerül majd be a neve a tarsolyba!

Nos? Mennyire tippeltek? ;o)
Jövő hét Vasárnap éjfélig (szep. 29.) lehet tippelgetni, ennél a bejegyzésnél!

P.S.: ha a nyertes, vagy a legközelebb eső számot többen találják el, akkor minden helyes tippelő megkapja a mezei piros pontot!
A kérdés, szep. 22-ei "Esztelen" bejegyzéssel bezárólag aktuális! Az utána megjelenő bejegyzések már nem aktuálisak a kérdés szempontjából, hisz a kérdést 22-én tettem fel.  
Mindenkitől 1 tippet fogadok el! 
Nem árulom még el, hogy mi lesz a nyeremény, ha eléri az oldal az 500.000 látogatást, de higgyétek el, megéri tippelni egyet a mezei piros pontért. ;o) 


Frissítve (09. 30.)

Köszönöm a tippeléseket! A legközelebb Nita járt a 700-al, ugyanis 
676 könyvről írtam 
a blog létezése óta. :o) Úgyhogy Nitaé a mezei piros pont, amit ha akar, a következő nyereményjátéknál igénybe vehet. ;o)
__________________

14 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Szerintem nagyjából 400 könyves bejegyzésed lehet. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. @Abby: A kommentedet te törölted, vagy ügyesen én nyúltam bele? :oS Ha én voltam, akkor bocsi, az előbb Tabról voltam és sajna tudok vele csodákat művelni. :o( De a mailek közt megvan a tipped értesítése.
    Ha már nem szeretnél részt venni a tippelésben, akkor kérlek jelezd, és figyelmen kívül hagyom a tippedet, de ha szeretnél - és akkor nagy eséllyel véletlenül én töröltem-, akkor a 611-es tippedet figyelembe veszem, természetesen, és ebben az esetben bocsi.

    VálaszTörlés
  4. @NikiIgen, szeretnék részt venni a tippelésben. És nincs semmi gond, néha...sőt gyakran én is tudok olyanokat csinálni, hogy csak ámulok. :D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem kb. 900 ilyen bejegyzés van.

    VálaszTörlés