2012. november 14., szerda

"Waiting On" Wednesday (32.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Miért volt bennem az, hogy ezt a könyvet a Könyvmolyképző Kiadó fogja kiadni? A lényeg a lényeg, már azóta várom a megjelenését, hogy megtudtam, magyarul is meg fog jelenni. Kíváncsian várom, elég pozitívan állok hozzá. ;o)
Marissa Meyer: Cinder 
Várható hazai megjelenése: nov. 26.
Kiadja: Alexandra Kiadó
Oldalszám: 432
Ára: 3499
"126 évvel a IV. világháború után emberek és kiborgok népesítik be Új Peking utcáit. A népességet halálos járvány tizedeli. Az űrből kegyetlen holdlakók figyelnek és várnak a megfelelő alkalomra... Senki sem sejti, hogy a Föld sorsa egyetlen lány kezében van...
Cindert, a tizenhat éves kiborgot a társadalom nagy része technológiai tévedésnek tartja, mostohaanyja pedig ki nem állhatja. De a kiborglétnek is megvannak a maga előnyei: Cinder szinte mindent meg tud javítani (robotokat, lebegőjárműveket, sőt még a saját meghibásodott alkatrészeit is), ezért Új Peking legjobb műszerészének tartják. E hírnevének köszönheti azt is, hogy Kai herceg személyesen keresi fel, hogy hozza helyre meghibásodott androidját. A megbízás "nemzetbiztonsági ügy".
Vajon tényleg Cinder kezében van a Föld jövőjének kulcsa? Vagy a holdbéli királynőnek sikerül varázserejével és más fondorlatokkal meghódítania Kai herceget és vele az egész világot? A Holdbéli krónikák első könyve Hamupipőke klasszikus meséjét kombinálja a Terminátor és a Star Wars elemeivel. Az eredmény egy fantasztikus, magával ragadó történet."

Marissa Meyer, 28 éves amerikai írónő.
A Cinder a Holdbéli Krónikák nyitókötete, 2012. január 3-án jelent meg angolul. A folytatása, a Scarlet, 2013 februárjában fog angolul.
Az írónő hivatalos oldala elérhető ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése