2012. november 7., szerda

"Waiting On" Wednesday (31.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

A hó végi összefoglalóban már említettem, hogy hamarosan jön magyarul is Jojo Moyes újabb története. Akkor lássuk, mire lehet számítani.
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Várható hazai megjelenése: nov. 15.
Kiadja: Cartaphilus Könyvkiadó
Oldalszám: 488
Ára: 3.490
"Louisa Clark elégedett az életével: szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta, immár huszonhat éve él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig hangos, zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az Alzheimer-kóros nagyapával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával él. És talán még Patricket is, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Egy napon azonban Lou szépen berendezett kis világában minden a feje tetejére áll..."


Jojo Moyes 43 éves és Angliában él.
Az első díját 2004-ben nyerte el a magyarul is megjelent Tiltott gyümölccsel.
Jelenleg 10 regénye jelent meg, magyarul eddig 3 olvasható. A Tiltott gyümölcs 2007-ben jelent meg az Ulpius-ház Könyvkiadónál, Az utolsó szerelmes levél idén a Cartaphilus Könyvkiadónál és a Mielőtt megismertelek is az ő gondozásukban fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése