2011. augusztus 3., szerda

Augusztusi megjelenések + szavazás + "szolgálati közlemény"

Tudjátok, minden csak akkor biztos, amikor már a kezetekben van az adott könyv és a lista nem teljes. :o) Erre a hónapra túl sok várható megjelenést nem találtam, majd ősszel fognak a kiadók előrukkolni inkább az új könyveikkel.
Szavazni is tudtok lent: melyik könyv megjelenését várjátok leginkább? Nekem a Mindenki tudja, hol jár az eszem?, az Akit egy angyal megcsókolt 1. és a Hupikék törpikék 3D filmes könyvek hívták fel leginkább a figyelmemet. ;o) Bár, a Francia história is már jó ideje tervbe van véve, majd tán egyszer nekiállok a sorozatnak.

"Abby Lee, a bevállalós londoni szexblogger visszatér!
Egyéjszakás kalandokkal teli megszokott életét azonban radikális változások fenyegetik: blogja alapján megjelenik első, álnéven írt könyve - amellyel néhány éve a magyar olvasók is megismerkedhettek -, benne saját magánélete, valamint családja, barátai és ismerősei legbizalmasabb ügyei. A névtelenség megőrzése azonban illúziónak bizonyul... Alig telik bele néhány nap, és minden brit bulvárlapolvasó értesülhet róla, hogy Abby Leet valójában Zoe Margolisnak hívják, Harry Potter-filmek asszisztense, édesanyja pedig ismert londoni terapeuta.
Abby Lee azaz Zoe kénytelen búcsút mondani a titkos vadászatoknak, hiszen maga is celebritássá válik. És bár az ismeretlenül ismerkedés egyre nehezebb lesz, a hírességek levadászása könnyebbé válik. Egy dolog mindenesetre változatlan marad: hogy ennek az érzékeny és intelligens bloggerlánynak hol jár az esze...
Abby Lee, azaz Zoe Margolis Londonban él, többek közt a Guardian és az Observer állandó jegyzetírója. Számtalan alkalommal szerepelt a televízióban, így mások mellett a Sky News rendszeres vendége. Valós szexkalandjait feltáró honlapja több millió látogatót vonzott eddig világszerte, és elnyerte "Legjobb Brit és Ír Blog" címet."

Megjelenés: augusztus 1.

"Ezúttal, a tizedik kötetben XIII. Lajos udvarában, az 1624 és 1627 közötti években. Villanásnyi idő egy ország, egy nemzet történelmében, ám ezt a kurta három évet fontosabbnál fontosabb események fémjelzik: Richelieu bíboros kinevezése a Királyi Tanács élére, a Valtellina megmentésére indított itáliai hadjárat, a hugenották elleni ádáz harc folytatása, a király húgának, Henriette Máriának házassága Anglia uralkodójával, I. Károllyal, és a botrányok botránya, Buckingham hercegének széptevése a királynőnek, Ausztriai Annának."

Megjelenés: augusztus 4.

"A törpök majd elkékülnek a sok bajtól, ami egyszerre rájuk szakad: Hókuszpók nem adja fel régi tervét, kézre akarja keríteni ősi ellenségeit, és egy sajnálatos balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően a nyomukra is jut. A törpcsapat csapdába kerül, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül menekülhet. Ám az a járat egy ismeretlen, távoli világba vezet: New Yorkba…"

Megjelenés: augusztus 10.
A Hupikék törpikék 3D filmet augusztus 25-étől fogják játszani a hazai mozik. A Manó Könyvek gondozásában augusztus 10-én 3 Hupikék törpikék 3D filmes könyv is megjelenik majd. (Fantörpikus kaland, A nagy törpkaland, Ügyifogyi meséje)

"Joona Linna bűnügyi felügyelő ezúttal is bízik megérzéseiben, de ezeket derekas rendőri munkával alá is támasztja. Nyomokat keres, nézi, hol poros a könyvespolc, törölt e-maileket állít vissza, hogy lassanként összeálljon a történet, ami egyre inkább a svéd fegyverexport körül látszik forogni.
A "Paganini-szerződés" egyszerre igyekszik az akciódús kalandregények és az analitikus krimik rajongóinak kedvében járni. És akik "A hipnotizőr"-ben leginkább a borzongást szerették, most sem fognak csalódni."

Megjelenés: augusztus 12.

"Ivy nehéz időszakot él át: anyja újra férjhez megy, de a lány nem érzi magát otthon az új családban. Aztán megismeri Tristant, akiben megtalálni véli élete szerelmét. Mikor a fiú tragikus balesetben meghal, a lány elveszti hitét az angyalokban. Ez megnehezíti, hogy Tristan, aki a védőangyala lesz, felvegye vele a kapcsolatot. A lány nem érzi a jelenlétét, és a fiú minden próbálkozása, hogy érintkezésbe lépjen vele, balul sikerül, ami csak erősíti a lány elutasító ítéletét. Tristan egy mellészegődő, kissé bohókás angyal segítségével próbál rájönni, hogy milyen feladat vár rá új szerepében."

Megjelenés: augusztus 15.
A sorozat további 3 kötete is ezen a napon jelenik majd meg.


"Egy gyújtogató
Két kisfiú, akiket magukra hagytak az állami gondozói rendszerben, valóságos poklot él át nap nap után. Amikor az egyikük meghal, a másik bosszút esküszik azok ellen, akik felelősek mindezért.
Egy tűzvizsgáló
Reed Solliday, a Chicagói Tűzoltóság elismert tagja, elborzadva lát neki új feladatának. A boncolás szerint a robbanásban szinte teljesen megsemmisülő házban holtan talált fiatal lányt megerőszakolták és meggyilkolták, mielőtt a tűz végigsöpört volna az épületen. Solliday kénytelen együttműködni a rendőrséggel, ha meg akarják találni a gyilkost…
Egy gyilkossági nyomozó
Mia Mitchell elhatározta, hogy a munkába temetkezik, miután a társát meglőtték, de rögtön az első napon megbízzák nyomozói pályafutása legnehezebb feladatával: el kell kapnia egy pszichopatát, aki gyújtogatással kezdte, de végül nemi erőszakig és gyilkosságig jutott.
Mi történik, ha az útjaik keresztezik egymást?
Karen Rose, számos nagy sikerű romantikus thriller, a Halj meg értem, a Sikíts értem és a Gyilkolj értem írója legújabb megint csak hátborzongatóan izgalmas regényében egy különös szakma világába és egy különösen veszélyes bűnöző lelkivilágába vezeti be az olvasót."

Megjelenés: augusztus

A szavazás eredménye (aug. 12.):



És akkor én most másfél-2 hétre elköszönök tőletek, nem leszek net közelben. Kommentekre, e-mailekre, molyos üzenetekre válaszolni nem tudok majd. Az olvasás 7 hete esemény miatt előre beállított bejegyzés(ek) fog(nak) megjelenni.
Amíg újra leszek, addig is mindenkinek jó olvasást! :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése