2017. november 19., vasárnap

Rachel Gibson: Szerelmi ​katasztrófák

Eredeti címe: True Love and
Other Disasters (2009.)
Kiadta: Athenaeum (2016.)
Oldalszám: 280
Forrás: saját
Előző részek:
Jégbe zárt szívek
Jane vékony jégen táncol
Valentin-nap és egyéb őrültségek
Értékelésem: 5

Hokisok #4

Utoljára 2015-ben olvastam Gibsontól annak ellenére, hogy nagyon kedvelem a stílusát és így a Hokisok szériáját is. Bevallom, hogy nagyon nem emlékeztem arra -és emlékszem most sem-, hogy miről szóltak az előző kötetek amikor nekikezdtem ennek, de ez nem sokat számít, mivel nem folytatásos kötetekről van szó.

A Chinooks hoki csapat tulajdonosa nyolcvanakárhány éves korában elhuny. A végrendeletével nem kis döbbenetet okoz, ugyanis a több millió dolláros hokicsapatát nem a fiára, hanem a fiatal, szexi, volt nyuszilány feleségére hagyja.
Faith 30 éves és 5 évvel ezelőtt ment feleségül az idős férfihoz. Volt sztriptíztáncosnő, majd nyuszilány, szerepelt erotikus magazinban, így a legtöbben csak a külseje alapján ítélik meg, mögé nem is nagyon akarnak látni. Nem ért a hokihoz, így először meg akart szabadulni a csapattól, de végül még is úgy döntött, hogy megmutatja mindenkinek, hogy igenis, nem egy buta szőke liba.
Ty a csapat új kapitánya. Természetesen "hatalmas szexisten", akiért odáig vannak a nők, de neki csak egy cél lebeg a szemei előtt: megnyerni a Stanley-kupát. Így véleménye szerint nem épp jókor jött a tulajdonosváltás és hát nem sok jót néz ki Faithből.
Ahogy lennie kell Faith és Ty között felizzik a szenvedély. Kezdetben ellenséges a kapcsolatuk, na de így lesz csak izgalmas amikor végül egymásnak esnek. 😋 Igen ám, de ezzel veszélybe sodorják a csapatot és Ty jövőjét is. 

"Ha már meg fogjuk bánni, csináljuk úgy, hogy tényleg legyen is mit!"

Kellemes olvasmány volt a széria negyedik része. Tetszett, hogy a főszereplők kezdetben ellenségesen viselkedtek egymással annak ellenére, hogy titokban az első perctől kezdve egymásra voltak kattanva. Így még ütősebb volt, amikor végre engedtek a vágyaiknak és egymásnak estek. 😋

Továbbá Gibson megmutatta azt is ebben a kötetben, hogy van ám humora.

"– Nem akarok szerelmes lenni belé.
– Hát, én sem akarok májfoltokat, mégis jönnek.
– Szerinted Ty olyan, mint egy májfolt?!
Valerie megvonta a vállát. "

Ha olvastátok a széria előző köteteit, akkor ne a negyediknél álljatok meg!
Ha pedig még nem olvastátok, de szeretitek a romantikus történeteket, akkor tudom a figyelmetekbe ajánlani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése