2017. november 22., szerda

Borítóleleplezés (9.)- Ashley Carrigan: Ikrek hava

Mi is az a Cover Reveal, magyarul Borítóleleplezés? Nos, egy csapatnyi könyves bloggernak lehetősége nyílt arra, hogy a Könyvmolyképző Kiadó várható megjelenései közül elsőként mutathassák be nektek bizonyos könyvek hazai borítóit. :o)
A blogon most Ashley Carrigan: Ikrek hava c. könyvét mutatom be nektek, mely várhatóan még idén megjelenik. ;o)

Fülszöveg és borító

"Skylar, a fiatal, menő építésznő a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?"

Nem kicsit megdöbbentem, amikor gondoltam, hogy a bejegyzés írása előtt ráguglizok az írónőre, mik a vélemények róla a Goodreadsen. Aztán jó nagyot koppant az állam, amikor azzal szembesültem, hogy hazai szerzőről van szó. Nem kicsit le vagyok maradva azon a téren, hogy a Könyvmolyképző mely hazai szerzők történeteit fogja kiadni.

A szerzőről

Ashley Carrigan civilben az üzleti versenyszférában dolgozik. 
Kamaszkorban kezdett először történeteket írni saját szórakoztatására. Különböző műfajokban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, ami 2017-ben jelent meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése