2017. november 11., szombat

A postás mindig kétszer csenget (44.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.


A múlt hónapban kikölcsönzött könyvtári könyveim októberben hosszabbításra kerültek, ugyanis az Eladósorbannak még neki se kezdtem. És mivel hosszabbítottam, így érthetően újakat nem hoztam ki magammal. Ennek ellenére 11 könyvvel mégis gazdagodott a polcom, bár azt el kell ismernem, hogy legtöbbjük recenziós példány.

Az Agave-től érkezett az Ébredő istenek, amire nagyon kíváncsi voltam az első rész befejezte után. Nem csalódtam, a folytatás jobban tetszett, mint az Alvó óriások és izgatottan várom a harmadik kötet megjelenését, ami sajnos nem mostanság lesz majd.

A TestVÉR első kötetét az írónőtől kaptam és be kell vallanom, hogy sokkal jobb lett a történet, mint amire számítottam.

A Lettero kiadó egy nagyon kedves e-mailben keresett meg, hogy lenne-e kedvem olvasni, majd írni a köteteikről. Pici szívem azonnal nagyot dobbant, mert ők jelentették meg itthon az Evelyn hét férjét, amiről ITT már írtam. Miután átböngészgettem a kínálatukat, csorogni kezdett a nyálam az alábbi könyveikért, melyeket meg is kaptam tőlük: Az ex, Holttest a fürdőkádban, Ha lett egy másik életed, Evelyn hét férje, Luke Livingstone titkos élete. Egyenlőre a Luke Livingstone titkos életét olvastam el, ami maximálisan földhöz vágott, ITT írtam is róla és a Holttest a fürdőkádban olvasása van folyamatban.

Saját szerzemény az Engedj el, Helló újra kedves exem!, A döntés és A grófnő árnyékában.
Az Engedj el csak úgy jött, hirtelen felindulásból elkövetett tett. Igazából annyira nem is mozgatott meg, bár eddig nem csalódtam a szerző történeteiben. Nem is tudom tényleg, hogy miért szereztem meg. Maximálisan hirtelen felindulásból elkövetett tett. :D
Még nem olvastam semmit Tomor Anitától, de a Helló újra, kedves exem! fülszövege elnyerte a tetszésemet. Remélem, hogy nem fogok csalódni a történetben majd, mert tényleg érdekel.
A döntésre a megjelenése óta fájt a fogam. Én is két gyerekes édesanya vagyok nyár óta és belegondolva a fülszöveg alapján, amit a főszereplő édesanyának át kellett élnie. ... Hát. ... Direkt nem olvastam el mások véleményét a könyvről, nehogy spoilerbe fussak. Nagyon kíváncsi vagyok a döntésére és a történtekre.
R. Kelényi Angélától se olvastam még eddig, de izgalmasnak tűnik A grófnő árnyékában, úgyhogy próba szerencse. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése