2013. február 27., szerda

"Waiting On" Wednesday (44.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Mi fogott meg ennek a könyvnek a beharangozójában? Őszintén szólva a borítója, mert szerintem nagyon szép. Nem olvastam annyira utána, így nem tudom, hogy jó-e a sejtésem, hogy amolyan Szürkés könyvecskéről van szó, de majd elválik. Kíváncsi vagyok rá. ;o)

J. A. Redmerski: A soha határa 
Várható megjelenése: 2013.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó
Ára: 3999
"Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.
A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése