2013. február 13., szerda

"Waiting On" Wednesday (42.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Az Athenaeum Kiadó új trilógia megjelentetésébe fogott bele. A fülszövege alapján ígéretesnek tűnik: szellemek, halottlátó, romantika, egy kísértő feleség. Kíváncsian várom.

Amanda Stevens: Örök kísértés
Várható megjelenése: feb. 28.
Kiadja: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 352
Ára: 3490
"A fiatal és titokzatos Amelia Gray sírkő-restaurátor, aki látja a halottak szellemét. Az élősködő kísértetek azonban soha nem tudhatják meg, hogy látja őket, hiszen akkor élete veszélybe kerülhet. A lány ezért elkerüli azokat az élőket, akiknek nyomában szeretteik nyughatatlan szellemei járnak.
John Devlin detektívnek brutális gyilkosságok felderítésekor lesz szüksége Amelia segítségére, ám a férfit árnyékként követi elhunyt felesége és kislánya.
A lány hiába küzd a férfi iránt érzett vonzalmával, miközben látja azt is, ahogy a kísértetek parazitaként szívják el a férfi életerejét. Azonban hiába igyekszik tartani a távolságot, a kettejük közti vonzalom elmossa a határokat e világ s a másvilág között..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése