2013. február 6., szerda

"Waiting On" Wednesday (41.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Igazából nem hinném, hogy a borítón és a címen kívül hasonlóság lenne a novellák és az Ötven árnyalat trilógia közt, de azért nekem felkeltettem az érdeklődésemet. ;o)

A vágy 12 árnyalata 
Várható megjelenése: feb. 6.
Kiadja: Harlequin
Oldalszám: 336
Ára: 1990
"3 lebilincselően szenvedélyes történet egy kötetben.
-Elizabeth Bevarly: Csókfüggők
Becca és Turner gyerekkoruk óta jó barátok, még a cigarettára is egyszerre szoktak rá. Most is együtt döntik el, hogy igénybe veszik egy pszichológus segítségét, mert le akarnak szokni a dohányzásról. A doktornő összekeveri őket egy gátlásos házaspárral, és ennek az lesz a következménye, hogy Beccáék egy másik, sokkal elsöprőbb szenvedély rabjai lesznek...
-Jeanie London: Megszólal a riasztó
Mallory és az apja régen betörésből tartották fenn magukat, mígnem egyszer "munka" közben megszólalt a riasztó. A lány abban a tudatban él, hogy annak idején Jake buktatta le őket. Évekkel később a férfi megkeresi Malloryt, és arra kéri, tesztelje az általa kifejlesztett biztonsági készüléket, ami szoros együttműködést feltételez...
-Heidi Betts: Átváltoztatjuk!
Gyászos nap virrad Gwenre: a harmincegyedik születésnapja. Elhatározza, hogy szakít eddigi egyhangú életével, mert nem akar vénlány maradni. Merész ruhát vásárol, új frizurát csináltat, aztán beül egy bárba, hogy megismerkedjen álmai férfijával. Az este katasztrofális véget ér, és a bár tulajdonosa, Ethan lovagiasságból felajánlja, hogy hazaviszi - magához!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése