2018. május 16., szerda

Várólistára 133.

Míg márciusban kemény 1 db könyv került fel a Várólistámra, áprilisban belehúztam azért rendesen.


A Visszhangok szimfóniáját nagyon magyaráznom se kell szerintem, mert a sorozat első része, az Egyik átkozott dolog a másik után is elnyerte a tetszésemet. Olvasmányos és izgalmas történet volt, erre számítok a folytatással kapcsolatban is.
Az Anya csak egy van-t a kozmetikusom ajánlotta figyelmembe nagy hévvel, miközben épp szadizott. Lehet, hogy már csak ezért is megmaradt bennem és felkerült a listára. 😁
A Passenger első részét épp olvasom és bár hátast nem dobtam eddig tőle, de azért már kíváncsi vagyok a folytatására, a Világok utazóira. 
A Sophie választ a Facebookon ajánlotta figyelmembe az egyik olvasó, amikor megosztottam A döntés-ről szóló bejegyzésemet.
Akik rendszeresen olvasnak azok tudják, hogy nagyon érdekelnek a II. vgh. történetek, így számomra Az ​auschwitzi tetováló amolyan kihagyhatatlan kategória.


A Minden szív kaput nyitra már a megjelenésekor kíváncsi lettem. Érdekesnek tűnik a fülszövege alapján.
Az Idol annyira nem vonz, de annyira írogatják a többiek, hogy jó könyv, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Sokat nem várok tőle, meg nem a listám élmezőnyében szerepel, de egyszer azért el fogom olvasni majd. 
Esznek-e a halottak epertortát? Micsoda? Annyira abszurd a címe, hogy pont emiatt érdekel. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése