2018. május 14., hétfő

Ti kérdeztétek (171.)- Én azt szeretném tudni, Te hogy állsz a könyvbe való írással? Tehát ha ajándékba kapsz egy könyvet, szereted-e, ha az első lapok egyikére írnak egy kis üzenetet, vagy inkább egy külön üdvözlőlapon legyen ez? :)


Mi is a Ti kérdeztétek? A Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre. 😊

"Én azt szeretném tudni, Te hogy állsz a könyvbe való írással? Tehát ha ajándékba kapsz egy könyvet, szereted-e, ha az első lapok egyikére írnak egy kis üzenetet, vagy inkább egy külön üdvözlőlapon legyen ez? :)"
Gyimesi Bernadett

Hm. Ha csak az első mondat lett volna a kérdés, akkor lazán rávágtam volna, hogy könyvbe írni szentségtörés. DE! Igen, vannak olyan kivételek, amikor egyáltalán nem tartom ezt "bűnnek". Ilyen pl. ha a könyvet emléknek szánjunk. Legyen az ajándék vagy csak valamiért különleges esemény. Így válaszolva a második kérdésre, ha ajándékba kapok egy könyvet jobban örülök annak, ha a könyvbe van írva az üzenet, mintha egy üdvözlőlapra. Az üdvözlőlap az elveszhet. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése