2012. december 5., szerda

"Waiting On" Wednesday (35.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Na jó, ez a könyv már nem tartozik a várható megjelenések közé, de akkor is szeretném itt felhívni a figyelmeteket rá. :o)
Ugyanis igen-igen-igen! Megjelent a Napernyő protektorátus második része is magyarul! :o) Vegyétek, vigyétek! 
Gail Carriger: Changeless- Változatlan
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó
Ára: 3999
"Alexia Maccon, Woolsey grófnéja egy kora esti órán arra ébred, hogy férje, akinek, mint minden rendes farkasembernek, illedelmesen aludnia kellene, teli torokból ordít mellette. Később el is tűnik, magára hagyva Alexiát, akinek így egyedül kell megbirkóznia egy egész természetfeletti regimenttel, akik már ott várják lakása küszöbén; az űzött szellemek seregével, és Viktória királynő haragjával.
Ám Alexia fel van fegyverezve: van egy legújabb divat szerint készült napernyője, és harapós modora. Még amikor nyomozása Skóciába, a rusnya mellények honába sodorja, és egy egész farkas falkával kerül szembe, akkor is helytáll. Erre pedig csak egy lélektelen képes ...
Arra is marad ideje, hogy megkeresse elkóborolt férjét – ha akarja."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése