2012. december 15., szombat

Karácsonyi könyvajánló tiniknek és fiatal felnőtteknek

Korom ellenére nagyon odáig vagyok az ilyen kategóriájú könyvekért, így tessék-lássék, miket ajánlok a figyelmetekbe! :o)
Nem térek ki külön arra, hogy melyiket miért, egyszerűen CSAK. Mert jók, mert jónak tűnnek, mert kihagyhatatlanok, mert én is kíváncsi vagyok rájuk, így nyugodt szívvel tudom ajánlani a ti figyelmetekbe és bevásárlókosaratokba is. ;o)
A lista persze nem teljes, tudnék még könyveket sorolni ide, de valahol gátat kellett ennek vetnem, így most ezek szerepelnek itt. Sorozatok esetében az első kötet borítóját biggyesztettem be, de persze vonatkozik az egész szériára. 
(Még valami: a kategória elég tág. Mielőtt pl. egy 12 éves gyereknek a kezébe adnátok a Menedéket, gondoljátok meg, hogy biztos neki való-e! Olvassátok el a fülszövegeket, olvassatok utánuk a blogokon! Ez a lista nem azt jelenti, hogy akár egy 12-13 éves gyereknek is bármelyiket szívből ajánlanám! Van köztük "kisebbeknek" szóló, mások inkább "nagyobbaknak" valóak. Vannak romantikusak, elgondolkodtató, humoros, de épp zizisebb kötetek is a sorban.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése