2012. december 3., hétfő

In My Mailbox (9.)- A postás mindig kétszer csenget

A november, újra inkább a könyvtári szerzeményeimről szólt. Még jó, hogy tényleg szuper könyvtárunk van, mindig találok olyat, amit gyorsan be tudok falni.

könyvtárból
Novemberben is szokásomhoz híven kétszer bandukoltam el a "szent helyre". Egyszer a hónap elején, aztán a hónap közepe felé, mert gyorsan befaltam ám az első adagos könyveket. És hogy mik voltak azok?
Kiss Ádám Szütyiő-jét tényleg hamar ki lehet végezni, pár órácska, de annál nagyobb volt a csalódásom. Erőltetett volt, csak néhol humoros és hát mindezekért az ára felháborító. Még jó, hogy nem vettem meg.
Nicole Jordantól rég olvastam már, Az ördögi herceg landolt a kosaramban. Nem tudom azt írni, hogy eldobtam volna az agyamat a gyönyörűségtől, azt kaptam, amire számítottam. Egy habos-babos romantikus történetet. Igazán az ilyen történetekkel úgy vagyok, hogy elolvasom őket, végülis tetszenek, de egymás után többet már nem tudok befalni belőlük, kell a szünet közöttük.
A darling szajha kellemes olvasmány volt. Nem olyan, mint amilyenre számítottam, de jó volt olvasni.
A Szent Johanna gimi 5. részét nagyon magyaráznom nem kell, mert hát ugyebár szeretem a sorozatot. Ez a kötet sajnos nem lett szerintem annyira erős, kicsit hullámvölgyes, de az is lehet, hogy csak nekem nem sikerült maximálisan ráhangolódnom.
A Szépségtapasztól féltem, de kár volt. Közepes történetre számítottam, de ennél szerintem jobb, nagyon kellemes olvasmány, ami sokszor elgondolkodtatott és emlékezésre késztetett.
Második fordulóban négy kötet landolt a kosaramban.
A Sophie-ra már a megjelenése óta kíváncsi voltam, nem is csalódtam.
A Fallen közepes történet, de nem az a kategória, amit ki kéne hevernem. A borítója pedig gyönyörű!
A Szamuráj a szerelem házában már kicsit nehezebb eset. Kicsit többet vártam Az utolsó ágyas után az írónőtől.
A Z generáció pedig levett a lábamról, nagyon-nagyon jól megírt könyv, nagyon érdekes témakörrel. Ezek után kíváncsi vagyok az Y generációra és remélem, hogy az Alfákra se kell sokat várni.

vásárolt + recenzió (kiadó)
Recenziók tekintetében az Animus Kiadó lepett meg Nesbo új krimijével, a Csótányokkal. Már olvasom, kb. az 1/3-nál tartok és nagyon tetszik. Na de Nesbo az eddigi tapasztalataim alapján amúgy se tud rosszat írni. ;o)

Ebben a hónapban csak egy könyvet vettem és igen-igen-igen, végre hozzájutottam A sötét ötven árnyalatához és tetszett. ;o)

Tervek decemberre nem nagyon vannak. Venni biztos nem fogok magamnak semmit, mert hát jön a Jézuska és könyves listát írtam neki, lesz egy molyos angyalkám is és lehet csurran-cseppen még más meglepetés is. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése