2012. december 2., vasárnap

Karácsonyi nyereményjáték

Elérkezett december eleje, kezdődhet a Karácsonyi nyereményjáték! :o)  
Két nyertest fogok sorsolni, akik azt a könyvet fogják megkapni, amelyiket választották. És melyekről van szó?

Ann Aguirre: Menedék- Enclave c. könyvének 1 példányáról
"A második világégéskor születtem. Legendák szóltak egy olyan korról, amikor az emberek hosszú ideig éltek. Én dajkamesének tartottam. Az én világomban senki sem érte meg a negyven évet. Egy enklávéban éltem, ahol a legidősebb közülünk huszonöt éves volt. Némelyek azt suttogták, megváltás lenne számára a halál, de igazából csak nem akarták a saját maguk jövendőjét látni.

Pikk amióta csak az eszét tudja, vadásznő szeretett volna lenni. A vadászok feladata élelmet szerezni a közösségnek a föld alatti menedéket körülölelő, életveszélyes alagútrendszerből, amelyben örök sötétség honol, miközben igyekeznek elkerülni a Korcsokat, ezeket a zombiszerű, vérszomjas szörnyetegeket. Amikor az örök kívülálló, Fakó nevű vadászt osztják be mellé társul, aki titokzatos körülmények között került az enklávéba, a lányt tiltott érzelmek kerítik hatalmukba.
/
Fakóval hamarosan rádöbbennek, hogy a Korcsok egyre szervezettebben lépnek fel ellenük, ám az idősek nem hallgatnak figyelmeztetésükre. Megszokott kis világuk szertefoszlik, így rákényszerülnek, hogy szembenézzenek az ismeretlennel.
Köszöntünk az apokalipszisben!"

továbbá a SzemTanú Lapkiadó és Szolgáltató Bt. felajánlott 1 példányt a nem rég megjelent SzemTanú- Történelem napilapstílusban c. kiadványukból. ITT már igyekeztem felhívni a figyelmeteket rá. Ez a kiadó ajándéka a nyertesnek, ők is fogják eljuttatni a részére.
"A SzemTanú történelemszemlélete merőben eltér attól, amit megszoktunk - olvasóinak megmutatja, hogy a történelem nem azonos valamiféle poros múlttal, hanem egymást követő jelenek sorozata. Az egyetemi tanárokból, kutatókból és szakértőkből álló kiváló szerzőgárda írásai érdekfeszítő stílusban festenek sokszínű képet a választott korszakról.
A könyv újdonsága abban rejlik, hogy a mai újságok nyelvezetét, rovatneveit, arculatát alkalmazza régmúlt idők történéseinek bemutatására. Ezzel a szellemes fogással eléri, hogy hitelesen, mégis játékos, szórakoztató, sokszor humoros formában hozza közelebb a történelmet az érdeklődőkhöz.
Olvashatunk benne exkluzív interjút többek között Pilátussal és Kolumbusszal, oknyomozó riportot Attila temetéséről, beszámolót a pápa és az angol király zavaros ingatlanügyleteiről, elemzést a Római Birodalom gazdasági stabilizációs programjáról vagy hirdetést egy 9. századi kínai buddhista kolostor nyomdai szolgáltatásairól. A SzemTanúban megtalálhatók a kedvenc újságainkból ismerős rovatok, mint Politika, Gazdaság, Gasztronómia, Divat, Társasági hírek, Orvosi tanácsok, Várható időjárás, Tudomány, Környezet, Sport, Kultúra, Slágerlista, Bestsellerlista és még sok más.
A SzemTanú - Történelem napilapstílusban sorozatnak indul, első kötete a Kr. e. 100 - Kr. u. 1500 közötti korszak magyar és nemzetközi eseményeit ismerteti 224 oldalon, több mint 600 témakörrel, mintegy 300 illusztrációval."

És hogyan nyerhetsz? Döntsd el, hogy mely könyvet szeretnéd, majd töltsd ki az alábbi dobozt! Ennyi. :o)

Beküldési határidő: december 15. 24:00  
Sorsolás: december 16.

A játék véget ért! A nyertes nevét megtalálhatjátok ITT!
 
* 1 személytől 1 jelentkezést fogadok el.  
** A nyertesek nevét közzé teszem egy bejegyzésben, de e-mailben is azonnal megkeresem őket! A Menedéket én juttatom el a nyertes részére, postai úton, ajánlott levélként. Így minél gyorsabban megkapom a válasz e-mailt a postacímmel, annál hamarabb tudom küldeni a nyereményt. Akár már 17-én, hogy odaérjen időben a fa alá. ;o) 
A SzemTanú- Történelem napilapstílusbant a kiadó juttatja el a nyertesének. Megadom a kiadónak a nyertes e-mailcímét, felveszik vele a kapcsolatot és a továbbiakat (személyesen vagy postai úton veszi át a könyvet, stb.) akkor egyeztetik.
*** Természetesen a megadott adatokat harmadik személynek nem adom ki, kivéve a SzemTanú esetében, mert akkor az e-mailcímet továbbítom a kiadó részére.


Frissítés 2012.12.07.
Aki a Faceboookon az ismerősei között megosztja a játék linkjét, annak a neve kétszer fog a sorsolásban szerepelni! A második jelentkezés elküldésekor az e-mailcíme után írjon az illető egy F betűt és persze ugyanazzal a mail címmel és névvel jelentkezzen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése