2012. április 25., szerda

"Waiting On" Wednesday (7.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez, ami jelen esetben EZ.

Új Kinsella könyv megjelenése várható a Kelly Kiadótól! Igaz, hogy az utolsó tapasztalatom az írónővel annyira nem volt fényes, hisz A Boltkóros babát vár nem lett annyira jó, mint amennyire számítottam rá, de mégis amikor megláttam az írónő nevét, azért nagyot dobbant a szívem. ☺ Olvasva a fülszöveget pedig reménykedek, mert izgisnek tűnik. :oP Bízom abban, hogy most hozni fogja a formáját, romantikus és humoros is lesz kellőképpen.

Eredeti címe: I've Got Your Number (2012.)
Várható magyar megjelenés: május 4.
 Kiadó: Kelly Kiadó
 Oldalszám: 368
Ára: 2980
"Elveszítettem. Az egyetlen tárgyat a világon, amit nem lett volna szabad elveszítenem. A jegygyűrűmet.
Ha azt mondom, hogy ez a gyűrű különleges, az nem fejezi ki a helyzet súlyosságát. A gyűrű három nemzedék óta vándorol Magnus családjában. Három hónapja hordom az ujjamon, éjszakára szertartásosan egy porcelán tálba helyezem az ágyam mellett, napközben félpercenként ellenőrzöm, hogy megvan-e még... erre most, pont aznap, amikor Magnus szülei visszatérnek, elveszítem. Pont ma. Nyugi. Csak semmi pánik, Poppy. Gondolkodj pozitívan!!"
Poppy Wyatt élete legboldogabb napjára készül, alig egy hét van hátra az esküvőjéig, amikor barátnőivel pezsgőzni megy egy elegáns szállodába. De az álomból hirtelen rémálom lesz, amikor egy tűzriadó miatti kavarodásban a gyűrű eltűnik, majd Poppy telefonját is ellopják. Pánikba esve járkál fel-alá a szálloda halljában, amikor váratlanul eldobott mobiltelefont pillant meg a szemetesben. Hurrá, mégis van telefonszáma, amit meghagyhat a szálloda személyzetének arra az esetre, ha megtalálnák a gyűrűjét!
Egyetlen apró bökkenő van csak: a telefon tulajdonosa, Sam Roxton egyáltalán nem lelkesedik az ötletért. Vissza akarja kapni a telefonját, és annak sem örül, hogy Poppy olvasgatja az üzeneteit, sőt, némelyikre még válaszol is a nevében...

Sophie Kinsella ezúttal sem okoz csalódást rajongóinak, legújabb regénye fergeteges szórakozást nyújt mindenkinek, aki szereti a romantikus történeteket és a kacagtató jeleneteket.
------------------------------------------------------

Sophie Kinsella 1969-ben született Londonban és jelenleg is ott él 3 gyermekével és a férjével.
A "Sophie Kinsella" csak írói álnév, Madeleine Wickhamnek hívják.
Az első regénye 2000-ben jelent meg, ezzel kezdetét vette A Boltkóros sorozata, amivel több sikerlista élére is felkerült. Később, 2009-ben film is készült belőle.
A Boltkóros sorozata jelenleg 8 kötetből áll, továbbá 5 más regénye is van. Madeleine Wickham néven pedig 7 regénye jelent meg.
Hivatalos oldala

5 megjegyzés:

  1. Ez nálam is kívánságlistás lett. :)

    VálaszTörlés
  2. Valahogy nem is csodálkozom. ;o)
    És boldogat, ha jól tudom épp tegnap volt! :o)

    VálaszTörlés
  3. Na én majd megvárom a véleményedet róla, és annak fényében döntök, hogy érdemes-e elolvasnom. :DD

    VálaszTörlés
  4. Sophie Kinsella! I still have to read any books written by her.

    Patricia // My WOW

    VálaszTörlés
  5. hóvirág: Na, mire sorra kerül. :o) Hacsak nem lesz nagy szerencsém, akkor várnod kell jó ideig. :oP

    Patricia: I read three of his books only till now, down I am being left over. :o)

    VálaszTörlés