2012. április 18., szerda

"Waiting On" Wednesday (6.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez, ami jelen esetben EZ.

Mióta ennek a rovatnak nekikezdtem, minden héten szembe találtam magamat ezzel a könyvvel az előrendelések között, de sose néztem bele, hogy mégis miről fog szólni. Sőt, észre se vettem, hogy a 3 nő terhes a borítón.
Végül pár napja gondoltam kukkantsunk már bele, biztos csajszis sztori lesz és akkor esett le, hogy hoppá, ezek a csajszik pocakosak és én nagyon szeretem ám a pocakos, humoros történeteket. Remélem ez is ilyen lesz. :o)

Eredeti címe: The Yorkshire Pudding Club

Várható megjelenés: június 29.
Kiadó: Ulpius- Ház Könyvkiadó
Ára: 3499
"Három, a negyvenes éveihez közeledő dél-yorkshire-i barátnő egyszerre esik teherbe, miután elzarándokoltak egy ősi termékenységi szoborhoz.
A terhességgel Helen legszebb álma válik valóra, bár cseppet sem rózsás a helyzete. Nemcsak múltjának démonjaival kell megküzdenie, hanem a látszólag tökéletes házassága is épp most jut válságba.
Janey kész katasztrófaként éli meg ezt az állapotot, attól fél, örökre búcsút mondhat a karrierjének. Nem is érti, hogyan történhetett, hiszen férjével, a babavárástól teljesen felvillanyozódott George-dzsal mindig nagyon vigyáztak.
Elizabeth megnyomorított gyermekkora és érzelmi bizonytalansága miatt úgy gondolja, hogy soha nem lenne szabad gyereket vállalnia. Gyötri a kétség, hogy képes lesz-e szeretni a születendő babát.

A "Yorkshire puding Klub" három, válaszút elé kerülő nő megható és bájos története. Helen ellaposodott házassága újjáéled, Janey elkezd végre hinni önmagában, Elizabeth sivár élete pedig melegséggel és szerelemmel telik meg.
A 150 centi magas Milly Johnson regényeket és üdvözlőkártyákat ír. Amikor éppen nem ír, akkor olasz nyelvet tanul, olvas, vagy iskolai egyenruhákat vasal. Két fiával és számos kerge háziállattal Barnsley-ben, Dél-Yorkshire-ban él."

Milly Johnson-nak jelenleg 6 már megjelent könyve van, a hetedik ebben a hónapban, 26-án fog megjelenni angolul.
Magyarul ez az első ami megjelenik tőle.
Oldala ITT található.

2 megjegyzés:

  1. Hm, ez a könyv ebbe a kategóriába tartozik: "ha Nikinek tetszik, akkor elolvasom én is". ;)

    VálaszTörlés
  2. :oD Nálam meg abba a kategóriába, ha bent lesz a könyvtárban, akkor elolvasom, de megvenni nem fogom, csöppet drága. :oP

    VálaszTörlés