2012. április 2., hétfő

In My Mailbox (1.)- A postás mindig kétszer csenget...

Eljött az ideje, hogy megjelenjen az első In My Mailbox- A postás mindig kétszer csenget... bejegyzésem. Eddig a hó végi összegzésekben számoltam be arról, hogy milyen könyveket kaptam, cseréltem, vettem, kölcsönöztem a könyvtárból, kaptam kölcsön, de mostantól egy külön bejegyzésben fogok beszámolni róluk.

Mi is az az In My Mailbox?: ez az esemény Kristi blogjáról indult. Akik részt vesznek benne, azok hetente, havonta -kinek hogy-, beszámolnak egy bejegyzésben a szerzeményeikről, majd az adott bejegyzésüket linkelik Kristi aktuális bejegyzéséhez, ami jelen esetben EZ lenne.

Íme akkor a márciusi szerzeményeim.:

Forrás: Egmont Kiadó (recenzió)
Julianna Baggott: Tiszták- igaz, hogy annyira, de annyira nem ájultam el tőle, de nagyon olvasmányos történet, aminek kíváncsian várom a folytatását és csak ajánlani tudom mások figyelmébe is.
Asa Schwarz: Halott angyal- még nem olvastam, jelenleg az első részénél tartok.

Forrás: Animus Kiadó (recenzió)
Jussi Adler- Olsen: Fácángyilkosok és Hjorth & Rosenfeldt: Ingovány- még egyiket se olvastam, de sorra fognak kerülni. :o) Az biztos, hogy áprilisban Jussi Adler- Olsen korábbi krimijéről a Nyomtalanulról írni fogok.

Forrás: könyvtár
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 3. és 4.- még mindig nem tudom elhinni, hogy ilyen szerencsém volt. :o) Nem elég, hogy mind a kettőt beszerezte a könyvtár, de egyszerre tudtam kivenni őket! Már végeztem is velük, nagyon tetszettek! Az Egyedülről már írtam, a Bárotokról is hamarosan fogok.
Gordon Dahlquist: A sötétség könyve- ezzel sajnos nem volt már szerencsém. Nagyon érdekesnek tűnt a fülszövege, biztos jó kis könyv lehet, de sajna utólag tudtam meg, hogy van egy első része, amit még nem olvastam. Állítólag önálló kötetként is élvezhető, de így elment a kedvem tőle. Tán majd akkor, ha szerencsém lesz az első részéhez.

Forrás: könyvtár
Melissa Hill: Érted mindent!- a Kívánj bármit! után nagyon örültem annak, amikor megtaláltam az írónő egyik másik regényét, de sajnos ez nem jött be annyira. :o( Hamarosan írok is majd róla.
Bertrice Small: Királyok szeretője, királyi szeretők- nem tartom nagy durranásnak, de @Elhaym felhívta a figyelmemet arra, hogy ez egy sorozat, így ha a könyvtárban egyszer belefutok az első részébe (ez ugyanis a sorozat vége felé van már), mindenképp el fogom olvasni. :o)
Marina és Szergej Gyacsenko: Alekszandra és a Teremtés növendékei- egy nagyon különleges regény. Még nem írtam meg róla a bejegyzést, nem is tudom, hogy egyáltalán sikerülni fog-e rendesen összefoglalni a gondolataimat róla.

Forrás: könyvtár
Kate Furnivall: Lydia Titka; Michelle Moran: Nefertiti; Herta Müller: Lélegzethinta- Jelenleg a Lélegzethintát olvasom, a másik kettő még várat magára. :o)

ITT pedig olvashatod, hogy más könyves blogger miket szerzett be ebben a hónapban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése