2019. december 6., péntek

Novemberi összefoglaló

Forrás
Fogalmam sincs hová tűnt a november, de totál olyan érzésem van, mintha átaludtam volna. 😅 Mondjuk ugyanez volt októberrel is, nem tudom mi van velem. Tán a hideg idő teszi, a bekuckózás, hogy egyszerűen semmi érdekes nem történik nap, nap után. Vagy csak jól lehúzta a nyomi idő a hangulatomat és alvástól, alvásig éltem. Az tuti, azon kívül, hogy elkezdtük beszerezni az ajándékokat, semmire se emlékszem a hónapból.
Azt az előző havi bejegyzésben láttam, hogy jó időt kívántam novemberre. Hát, annyira nem jött be, mert megugrott a fűtésszámlánk, na de november volt, mire számítottam?! 😆
A karácsonyi ajándékok nagy részét sikerült beszereznem, már csak apróságok hiányoznak. A gyerekek megvannak és az a legfontosabb.
Szó volt arról is, hogy nagy döntés előtt állok. Megmondom őszintén fogalmam sem volt első blikkre, hogy mire gondoltam, de aztán leesett. 😁 A döntést meghoztam, pár hónap és kiderül, hogy mi lesz az eredménye.

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

Októberben nagyon serényke voltam, ami az olvasást illeti, de novemberben se szégyellhetem magamat, ugyanis 11 könyvet olvastam.
Legjobb 3-at nem tudok kiemelni, ugyanis csak 2 fogott meg ezek közül igazán:
↪ Cecelia Ahern: Utóirat: Még most is szeretlek!
↪ Sinéad Moriarty: A jó anya

És amiknek az olvasása folyamatban van még

A Szerelem a 27. sorban majdnem 1 hónapja van folyamatban és hát nem is tudom. Lehet, hogy félbehagyás lesz belőle, túlságosan nem sikerül lekötnie.
Az Imádlak, Jason Thorn olvasása nem volt betervezve, de a fülszövege bejött és ha már lehetőségem adódott rá, akkor elkezdtem olvasni. Csúszni csúszik, de falni nem falom.
A Született 1982-ben viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Még az elején tartok, így nyilatkozni nem merek róla, de egyenlőre olvastatja magát.

Blogélet a hónapban

A hónapban 12 bejegyzést tettem közzé, ebből 11 volt könyves. 
A hónap leglátogatottabb bejegyzése az  Utóirat: ​Még most is szeretlek! volt. 
Vicces keresőkifejezéssel nem tudok szolgálni, könyvekre kerestetek rá és jutottatok így el az oldalamra.
A legtöbben itthonról, majd Bulgáriából és az USA-ból látogattak el az oldalra.

3 gondolat, amit decembertől remélek

Abban bízom, hogy békés lesz az idei Karácsonyunk. Remélem összejön. 
És persze a gyerekek örüljenek az ajándékaiknak!
Más kívánságom nincs is. 💓

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése