2019. december 26., csütörtök

Farkas Nóra: Apa ​szeret!

Kiadta: Manó Könyvek (2019.)
Oldalszám: 32
Ez egy nagyon édes könyvecske, tündéri illusztrációval!
Történt, hogy a Nagy épp könyvet keresgélt magának az Alexandrában és gondoltam, addig megnézem a mesekönyves részleget. Elég hamar a kezeim közé akadt ez a könyvecske és el is olvastam, amíg várakoztam. Tudom, csúnya dolog, de ez van. Amúgy meg fogja kapni a Kicsi, mert nem hiányozhat a könyvespolcáról. 💓

Rengeteg könyvecske szól arról, hogy az anya milyen kincs, mennyire szereti a gyerkőcét, stb. De igazán olyannal még nem találkoztam, aminek a középpontjában az apai szeretet áll. Pedig ez sem elhanyagolható, hisz az apai szeretet ugyanolyan fontos, mint az anyai, csak így lesz kiegyensúlyozott felnőtt a gyerkőcből, ha mind a kettőből kap.

Na de a könyv.
Pötyinek hiányzik az apukája, aki épp dolgozik és még várnia kell, amíg hazaér a munkából. Ezért az anyukája kitalálja, hogy keressenek olyan jeleket a házban, amikből Pötyi tudhatja, hogy az apukája mennyire szereti. Gondoljatok pl. arra, hogy ott a labda, amit az apukájától kapott; vagy épp az eper a hűtőbe (vagy málna volt?), amit az apuka vett Pötyinek, mert tudja mennyire szereti; stb. 

Nagyon édes könyv! Bájos, könnyed, aranyos és olyan igaz! Nagyon megható volt számomra. Szerezzétek be ti is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése