2019. december 28., szombat

Karácsony 2019.

Forrás
Nem teljesen úgy alakult a Karácsonyunk, ahogy szerettem volna, de vannak olyan dolgok, amiket az ember nem tud befolyásolni és egész egyszerűen el kell fogadnia, hogy ez van. 😕

A jelen Karácsonya

Szokásosan 24-én reggelre érkezett hozzánk a Jézuska. A Nagy megvárta, amíg a Kicsi felébredt, aztán amikor ő is ébredezni kezdett, akkor mindannyian felmentünk az emeletre, ugyanis a két gyerekszoba előtti nappaliba érkezett a fa. Felkapcsoltuk a fényeket, bementem a Kicsi szobájába és mondtam neki, hogy képzelje, megérkezett éjszaka a Jézuska. Kótyagos volt még a Kincsem, fel se fogta igazán, kibotorkált a szobájából, ahol a fa színesen villogott, ott várta felépítve az ajándékba kapott babaháza, a fa alatt pedig becsomagolva a Nagy és a többiek apróbb ajándéka.
Úgy érzem, hogy mind a kettőjüknek sikerült olyan ajándékot beszereznünk, amit szerettek volna. A Kicsi teljesen odáig van a babaházért, a Nagy is örült az ajándékainak. Egy részét szerette volna, egy részét pedig kitaláltam. 💓

A múlt és a jövő Karácsonya

Tavaly ilyenkor az első Karácsonyunkat ünnepelhettük az otthonunkban, egy 17 hónapos és egy 10 éves gyerkőccel. Szép, meghitt Karácsony volt. Tán azért is, mert tudtuk, hogy a 2019-es év nehéz lesz és szerettük volna odatenni magunkat.
Akkor még nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz az élet egy 29 hónapos csajszikával, ma már tudom. 😂 Mozgalmas, néhol idegőrlő és most jutottam el arra a pontra, amikor igazán felfogtam, milyen szerencsés is vagyok, hogy itt van és itthon lehettem vele. Februárban kezdi az ovit, megyek vissza dolgozni, soha többet nem leszek vele annyit kettesben, mint ebben a 2 és fél évben tudtam. Ez pedig szívet facsaró. Mint ahogy a gondolat is, hogy ilyen gyorsan nő. 
Jövő ilyenkor lesz egy majdnem 12 éves Nagyom, ami szintén felfoghatatlan. Rohamosan közeledik a kamaszkor. És lesz egy 3 és majdnem fél éves Kicsim. El se tudom képzelni, hogy milyen lesz akkor.

A jelen Karácsonya ... újra

Nehéz volt a 2019-es évünk eleje. Életem eddigi legnehezebb időszaka volt. És sajnos a vége se lett jobb. De pozitív vagyok és bízom abban, hogy 2020 az én, a mi évünk lesz. 😏

De gondolom titeket leginkább az érdekel, hogy lapult-e könyv a fa alatt. Nos, az idei évünk igazán könyves Karácsony lett, bár én kaptam ebből a legkevesebbet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése