2017. december 3., vasárnap

A postás mindig kétszer csenget (45.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.


A könyvtári könyvek a maximum ideig (3X21 napig) voltak nálam és hiába még csak neki se kezdtem az Eladósorbannak, vissza kellett vinnem őket. És hát igen, ha már ott jártam, akkor nem tudtam üres kézzel távozni annak ellenére sem, hogy márpedig a célom ez volt, hisz vannak elolvasatlan könyveim még itthon. Szóval ez nem jött össze, így jött velem haza a VIII. Henrik, Anya randizni kezd, Karácsonyi csoda és A nap és a hold dala.
Mint már kismilliószor említettem, nagyon szeretem a történelmi regényeket, a véres VIII. Henrik kora se hagy hidegen. Örömömre a Historyn nem olyan rég adtak róla egy sorozatot pont akkor, amikor a Kicsi aludt, így végig tudtam nézni. Az Anya randizni kezd a címe miatt került a kosaramba. Humoros sztorira számítok. A Karácsonyi csoda csak azért, mert ahogy megpillantottam a címét és a borítót, egyből megcsapott a készülődés érzése. A nap és a hold dala. Nos, még csak nem is hallottam róla, pont ezért hoztam haza magammal.
Egyenlőre még egyiknek se kezdtem neki.

A Caraval a Book a Sloth Club novemberi meglepetés dobozában volt, amiről ITT írtam is. Még ennek se kezdtem neki, de kíváncsi vagyok rá. Szerintem hasonló lehet, mint az Éjszakai cirkusz, aztán ki tudja. 

A hónapban 1 recenziós könyv érkezett hozzám a Metropolis Mediatól, méghozzá az Egyik átkozott dolog a másik után. Már végeztem az olvasásával és meg kell mondanom, hogy nagyon olvasmányos, érdekes történet volt, hamarosan írok is róla.

A többi 5 könyv pedig saját szerzemény.
Nagyon örülök annak, hogy megszereztem a Ház a tó mélyént, ugyanis kedvencem született ezzel a könyvvel.
A víz mélyén csak az írónő miatt került a kosaramba. A lány a vonaton engem nem vágott annyira földhöz, mint sok hazai olvasót, de ahhoz épp elég volt, hogy felkeltse az érdeklődésemet az írónő újabb magyarul megjelent története iránt.
A Legdrágább mostohabátyám Kívánságlistás könyv volt a megjelenése óta.
A férjem felesége pedig. Direkt nem olvastam utána a könyvnek, hogy nehogy spoilerbe fussak, de úgy érzem, hogy hasonló lehet a sztori, mint a Luke ​Livingstone titkos élete
A varázslat tava. Nos erről a vásárlásról @theodora tehet. 😜 Elolvastam a bejegyzését és eszembe jutott, hogy milyen rég is olvastam már az írónőtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése