2012. október 11., csütörtök

Megszűnik a miner.hu

Szomorúan olvastam tegnap a hírt, hogy a miner.hu ma este bezárja kapuit.
Egy nagyon szuper gyűjtőoldalról van szó, ahol egy helyen több féle kategóriájú blogokat gyűjtöttek össze és lehetett a frissülésüket követni. Rendszeresen látogattam az oldalt, több blogra is ott leltem rá és jártam át onnan olvasni őket, szóval nagyon sajnálom, hogy az oldal üzemeltetői így döntöttek. (Mondjuk reménykedek abban, hogy áprilisi tréfa az egész, csak kicsit megkésve.)
Viszont szeretném a figyelmetekbe ajánlani EZT az oldalt, újra. Itt a hazai és külföldi könyves blogokat gyűjtötték össze az oldal "vezetői", ott is nyomon tudjátok követni a frissüléseket, így nem maradtok le semmiről.



4 megjegyzés:

  1. Még itt is vannak könyves blogok: http://konyvesblogzsemle.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Szia! Bizony, bizony, én meg csak most véletlenül akadtam erre a hírre, hogy megszűnik, megszűnt a miner.hu. Több kategóriát is nézegettem náluk, nagyon szerettem. Azt hittem csak valami hiba van, és majd lesz...nem tudtam, hogy bejelentették.
    Ha lesz is valami új, nehéz lesz megszokni, a régi jó dolgok ugye, azért csak eltűnnek.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok, fura volt reggel kávézás közben megnyitni az oldalt és látni a nagy semmit, mert azért reménykedtem, hátha. ... Úgy megszoktam, hogy kávézás közben kicsit nézelődök az oldalon. :o( Remélem, hogy lesz még hasonló összefogó szervezés, igény biztos lenne rá.

    VálaszTörlés
  4. Most meg van újra vagy mi történt? Megnyitottam ma az oldalt, ott vannak a blogok és ahogy látom frissül is rendesen. Tudja valaki, hogy mi történt? Mégis csak működni fog tovább? :o) (Remélem!)

    VálaszTörlés