2012. október 24., szerda

"Waiting On" Wednesday (29.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Nem szeretem a sci-fit, de erre a könyvre mégis nagyon kíváncsi vagyok. Ígéretesnek tűnik.

Robert Charles Wilson: Kronolitok
Itthon kiadja: Metropolis Media
Várható megjelenése: október 26.
Oldalszám: 264
Ára: 2990
"Scott Warden szoftvertervező nem a munka hőse, amíg várja, hogy a következő megbízás rátaláljon, családjával Thaiföldön élvezi az életet. Aztán egy nap barátjával megfigyelik, ahogy a szomszédos dzsungelben hatalmas kőoszlop jelenik meg a semmiből, letarolva maga körül a növényzetet. És ez az oszlop nem természetes eredetű: oldalán felirat hirdeti egy bizonyos Kuin diadalát ellenségei fölött. De még ez sem minden, mert a felirat szerint a csatára csak több mint húsz év múlva fog sor kerülni!
Ahogy világszerte egyre több, különös sugárzást kibocsátó emlékmű jelenik meg a jövőből, Scott egyre jobban belebonyolódik az eseményekbe, a kutatásba a kőoszlopok eredete után. A Föld társadalma pedig két részre szakad: egyesek Kuin eljövetelét várják, mások épp ellene, a békéért protestálnak."

Robert Charles Wilson, Hugo-díjas kanadai író.
16 regény, 1 kisregény, 1 novellagyűjtemény, 22 novella szülőatyja.
Magyarul is több regénye megjelent már a Metropolis Media gondozásában. 
forrás: wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése