2012. október 17., szerda

"Waiting On" Wednesday (28.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Miért is?
1. gyönyörű borító
2. érdekes, figyelemfelkeltő fülszöveg
3. viszonzatlan szerelem? Árulás?
4. pozitív külföldi visszajelzések
Alma Katsu: Halhatatlan
Itthon kiadja: AGAVE Könyvek
Várható hazai megjelenése: okt. 30.
Oldalszám: 480
Ára: 3980
"Dr. Luke Findley egy újabb unalmas éjszakára számít, amikor elkezdi szokásos éjszakai műszakját St. Andrew kisvárosának kórházában. Azonban amint találkozik Lanore McIlvrae-vel a sürgősségi osztályon - aki sérülései ellenére egy gyilkosság gyanúsítottja -, azonnal megváltozik az élete. Pár órával később már a kanadai határ felé tart vele, tudva, hogy ezentúl soha semmi nem lesz olyan, mint régen.
Lanore McIlvrae senkire nem hasonlít, akit Luke valaha ismert. A nő története a szerelemről és az árulásról szól. Szerelemről és árulásról, amire nincs hatással az idő, mivel számára az örökkévaló. Az élete az 1800-as években kezdődött, és a kétszáz év során, amit a Földön töltött, mind az erőszak, mind a testi gyönyörök megkísértették, de ő végig hű maradt élete nagy szerelméhez. Egészen mostanáig.
Alma Katsu nagy kritikai visszhangot kiváltó műve lenyűgöző, különböző századokon és kontinenseken átívelő, izgalmas és misztikummal teli regény. Felejthetetlen történet a viszonzatlan szerelemről, ami nem csak megerősíti és nagy tettekre sarkallja az embert, de el is vakítja és akár a teljes pusztulásba is vezetheti."

Alma Katsu Washingtonban él férjével.
A Taker Trilogy nyitókötete lenne a Halhatatlan, ami 2011-ben felkerült az American Library Association Top10-es listájára.
A trilógia második kötete idén júniusban jelent meg angolul.

2 megjegyzés:

  1. I hadn't heard of this one before so thank you for selecting it! Not sure if I will read it or not but thanks for sharing! ^.^ If you would like to check out my Waiting On Wednesday you can do so here. :)

    VálaszTörlés
  2. Oh, John Grisham! I read it last Theodore Boone: Kid Lawyer. :o)

    VálaszTörlés