2012. október 20., szombat

Lora Leigh: Buja fiúk

Eredeti címe: Nauti Boy (2007.)
Itthon kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2012.)
Oldalszám: 286 (a többi csak előzetesek)
Ára: 3499
Forrás: saját
"Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet. Noha ugyanez volt Kelly álma is - érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni."

A bejegyzés elolvasása tizennyolc éven felülieknek ajánlott! 

 

Buja fiúk #1

Erre a könyvre majdnem olyan kíváncsi voltam, mint A szürke ötven árnyalatára. Egy nagyon erotikus történetre számítottam és hát meg is kaptam rendesen.

A Buja fiúk főszereplője Rowdy, aki a harmincas évei elején jár és ki tudja mióta, totál rá van gerjedve a mostohahúgára, így évek óta menekül a lány elől -nehogy megszegje apuci "nem szexelünk otthon" törvényét-. A pasi egész jól csinálta a menekülést -tengerészgyalogos volt évekig-, de most úgy döntött, hogy mivel Kelly már 24 éves lett, bátran megronthatja a szűz lányt.
Igen ám, bár Kelly már tizenéves kora óta odavan a szexi, izmos testű mostohabátyjáért és amikor csak tehette, szerette felhúzni rendesen, most mégis váratlanul éri a pasi hirtelen felbukkanása. Félelemmel tölti el, aminek az oka az, hogy nem rég egy őrült majdnem megerőszakolta.
Rowdy persze erre vérszemet kap és a két unokatesója is, akikkel tizenéves koruk óta érdekes szexuális játékokat játszanak (mármint nem egymással, hanem értitek, négyesben és a negyedik szereplő nő), mindenképp el akarják kapni a perverz állatot és kicsinálni.
Mindeközben persze Rowdy nemes testrésze folyamatosan készenléti állapotban van, míg végül elnyeri méltó jutalmát. ...

Khm. Nos, lehet, hogy egy kicsit élesen fogalmaztam, tán érezhetitek is már, hogy mi lehetett a bajom a történettel.
Erotikus történetre számítottam, ezzel nincs is baj, megkaptam. Ugyanakkor mégis van egy szint, ami sok tud lenni. Tudom, ez érdekes lehet főleg azok után, ha olvastátok A szürke ötven árnyalatáról a bejegyzésemet és elgondolkodhattok, hogy miért pont ez a könyv ütött ki, holott ahhoz képest elég lájtos, de ez van. Nem tetszett.
Volt egy pillanat, amikor megálltam az olvasásban és próbáltam feleleveníteni, hogy ácsi-ácsi, mit is lehetett megtudni arról, hogy néznek ki a szereplőink? És nem jutott eszembe semmi. Azt se tudtam milyen színű haja van a csajnak, milyen magas, stb. A pasiról szintén. Csak annyi maradt meg bennem, hogy Kelly az a kiscsaj, aki 16-17 évesen falatnyi bikiniben illegette magát a pasi előtt, Rowdy meg a macsó állat lenne, akinek van hajója, motorja és évek óta meg akarja dönteni a húgát.
No nézzük, mivel volt még bajom. Az agyamra ment a folyamatos ismétlés, hogy Rowdynak ilyen- meg olyan nagy a szerszáma, hogy folyamatosan áll, meg ilyen-olyan kemény és mindig ott van egy spermacsöpp a tetején. Az meg szintén kiakasztott, hogy Kelly milyen finom, hogy felfalná legszívesebben, meg olyan, mint a whisky, berúg tőle rendesen, néhol meg olyan édes, mint a méz. És persze hű de szűk és így tovább. Mindez elismételve kismilliószor.

Maga a cselekmény egy nagy semmi.
Adva van egy beteg állat, aki nőket erőszakol meg, de aztán jön a fenevadunk és ő rendbe tesz mindent. A poén csak az, hogy én vagyok az az olvasó, aki a krimik olvasásakor 99%, hogy a legvégén tudja meg ki volt a tettes és itt mégis azonnal lelőttem, hogy ki tette az egészet, annyira átlátszó volt az egész.
A Buja fiúk meg úgy ahogy vannak, ... nem is tudom. ...
Nagyon erotikus történet, de kellett volna neki azért egy jobb körítés. Nem rossz olvasmány, ha az olvasó fel van készülve arra, hogy az erotikától többet ne várjon tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése