2012. október 4., csütörtök

Goldenblog 2012- eredményhirdetés

Végre közzétették az idei Goldenblog verseny kult-szórakozás kategóriájában a teljes listát, így megtudhattam hol végzett a Könyvesem blog a közönségszavazás alapján. ;o)

Idén is hezitáltam, hogy benevezzek avagy sem. Egyrészt féltem attól, hogy nem kapok egy szavazatot sem és az annyira kínos lett volna számomra. Másrészt pedig ez egy visszajelzés az olvasóktól és kíváncsi voltam arra, vajon hol végeznék.
Végül a visszajelzés iránti vágyam győzött és beneveztem. Amikor megláttam a listát, hogy kikkel is kerülök megmérettetésre, akkor kicsit elszontyolodtam, hisz ez a kategória elég tág lett.
Az már egy ideje kiderült, hogy a TOP10-be (természetesen) nem kerültem be, de a teljes listát csak tegnap tették közzé. :o)

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott az oldalra, nem lettem utolsó és ennek nagyon örülök. :o)
Tavaly kicsit érdekes eredmények születtek, ugyanis 205 helyezett született, de többen is megkapták ugyanazt a helyezést, így akkor a 134. lettem.
Idén 162 helyezés lett, de most csak egy valaki birtokolta mindig az adott dobogót (arra tippem sincs, hogy szavazategyenlőség esetén, hogy döntötték el ki kerüljön előre), a Könyvesem blog a 103. lett, aminek nagyon örülök. :o)
Köszönöm mindenkinek a szavazatokat!
Elég pozitívan hatott rám, fülig ér a szám a vigyorgástól és most olyan "lehoznám a csillagokat is az égről" érzetem van, köszönöm.

Teljes Lista ITT

Annak meg pluszban örülök, hogy a közös könyves blogunk a 117. helyen végzett. Látjátok Könyvfalók, hogy olvasnak ám minket?! ;o)

2 megjegyzés: