2012. október 16., kedd

Tony Wolf: Mesél az erdő az állatokról, törpékről, óriásokról ...

Itthon kiadta: Ifjúsági Lap-
és Könyvkiadó (1989.)
Oldalszám: 39
Ára: 120 Ft
Kezdjük egy szomorú ténnyel: nekem ez a kötet gyerekkoromban nem volt meg, sőt, a létezéséről se tudtam.
Folytassuk egy kiegészítő információval: a Páromnak megvolt és tök hülyén nézett rám (igen, így is lehet), amikor közöltem vele a Mesél az erdő az állatokról után, hogy én ennek a kötetnek a létezéséről nem is tudtam.
Ez után mi következett?: elrohantam a könyvtárba utánanézni, hogy bent van-e, mert nehogy már kimaradjon az életemből ez a mesekönyv. (Vagyis azt akartam írni, hogy ELROHANTAM KIVENNI GYERKŐCÖMNEK A KÖNYVTÁRBÓL, khm, mi másért is járnék a gyerekrészleg felé ugyebár 28 évesen? Magamnak mesekönyvet kivenni? Ugyan már, ne vicceljetek!)
Mikor ezzel is megvoltam, mi következett?: este nekiálltam felolvasni GYERKŐCÖMNEK. Igaz, ő már kb. az első mese felénél elaludt, de gondoltam biztos ami biztos, hátha álmában is hallja, így szépen végig olvastam NEKI a mesét, csak mert de. ;o)
Reakció a könyvről:
Gyerkőcöm- biztos tetszett neki, elaludt rajta és álmában is mosolygott, szóval tuti bejött neki.
Én meg- odáig vagyok érte! Én erről a meséről eddig miért nem tudtam? Volt benne kérem szépen minden. Állatok, törpék, óriások (akik olyanok voltak, mint a törpék, csak nagyobbak), cuki történetek, gyönyörű illusztrációk! Ó az a szappanbubis kép! Mennyi szuper kis történetet tudtam volna kitalálni gyerekkoromban, az illusztrációknak köszönhetően!
Ha máshonnan nem is tudjátok beszerezni, a könyvtárban ott ne hagyjátok! ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése