2011. július 7., csütörtök

Carole Matthews: A Csokoládéimádók Klubja

Két könyv ugrott be A Csokoládéimádók Klubja olvasása során. Dorothy Koomson: Csokoládéfutam és Marian Keyes: Szusi kezdőknek c. könyveik.
Gondolom mondanom sem kell, hogy csoki minden mennyiségben szerepelt a történetben, nekem már émelyítően sokszor. Nem, hogy megkívántam volna egy jó kis Milka mogyorósat, hanem a rosszullét kerülgetett még az édesség gondolatától is.
Humoros, kedves történet volt, tipikusan amolyan csajos regény. Jó volt olvasni, de semmi extra. Arra a 2-3 napra kikapcsolt és ennyi. Pár nap múlva már a szereplők neve se fog eszembe jutni.

Adva van 4 barátnő, akik rendszeresen áldoznak a Csokifüggők oltárán.
Lucy, aki egy szerencsétlen kapcsolatban él avagy épp nem él. Kisegítő titkárnőként dolgozik és mellesleg a főnöke nagyon szexi és úgy tűnik bejön neki.

Autumn, aki a munkájának él, mellesleg meg van áldva egy heroinfüggő tesóval. Pasi a láthatáron, de annyira félénk, hogy lépni se mer felé.
Nadia, az egyetlen anyuka a csapatban. Van egy 3 éves kisfia, akivel otthon van. A férje szerencsejáték függő, már a teljes csőd szélén állnak, fogalma sincs, hogy fognak ebből kikeveredni.

És Chantal. Közel a 40-hez, gazdag és nagyon szexi nő, viszont a férjével szökő évente bújnak ágyba, pedig a nő még mindig odáig van érte.


Kalmajka a történetben? Nos vegyük pl. Lucy barátját, aki szeret félrelépni. Vagy Autumn tesóját, aki beköltözik a fiatal nőhöz és ezzel felforgatja az életét. Vagy ott van Nadia, aki hatalmas lépésre szánja el magát. És akkor ne hagyjuk ki Cantalt sem, aki szexhiányos kínjában bonyodalmakból bonyodalmakba kerül, de a lányok mindig ott vannak, hogy segítsenek egymásnak.

Kellemes volt, élveztem az olvasását, de semmi extra. Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatására. :o)
Igaz, Lucy az agyamra ment. Leginkább a 38-as, hatalmas méreteivel verte ki a biztosítékot (haaataaaalmas, mit ne mondjak. A terhességem előtt lehettem ekkora. ) és a bulémiájával.


Megjelenés: The Chocholate Lover's Club (2007.) /A Csokoládéimádók Klubja (2008. Ulpius- ház Kiadó)
Oldalszám: 489
Ára: 2999

4 megjegyzés:

  1. Ebbe a könyvbe nem merek bele kezdeni, pedig már egy ideje szemezgetek vele. Tuti felenném a közeli bolt csoki készleté olvasás közben.

    VálaszTörlés
  2. @Könyvmoly: Vagy épp fogyókúrának tökéletes lenne, mert olyan sok csoki szerepel benne, hogy már az olvasásukkal jól laksz. :o)

    VálaszTörlés
  3. Hmmm....lehet, hogy tervbe veszem, nyári olvasmánynak. Pikánsan ízletesnek ígérkezik... ;)

    VálaszTörlés