2011. július 29., péntek

Könyves hírek

Mivel tudom, hogy nem mindenki van fent a Facebook-on, viszont a könyvkiadók előszeretettel osztják meg ott az új híreiket megjelenésiket, így gondoltam összeszedem az elmúlt pár nap fontosabb híreit. (Valószínűleg ez rendszeres "rovat" lesz majd.)
 • A völgy 2. évadának első kötete novemberben jelenik meg Németországban. (Itthon az 1. évad 2. kötete előre láthatóan ősszel fog megjelenni.)
 • Az Egmont Kiadó gondozásában augusztus 15-én megjelenik Elizabeth Chandler Angyali szerelem c. sorozatának 4 kötete, egyszerre. Röviden a sorozat lényege, hogy Ivy szerelme meghal és a fiú pont az ő védőangyala lesz. Tristan próbálja felvenni a lánnyal a kapcsolatot, de mivel Ivy elveszítette a hitét, nem sok sikerrel jár. Aztán persze lesznek bonyodalmak.
 • Az Egmont Kiadó kezdetben gyermekkönyvek megjelentetésével foglalkozott, aztán jött az Egmont Dark, a fiatal felnőtteknek szóló könyveik, majd pedig az Egmont Myzt, vagyis a krimi és thriller "száluk". Egyelőre 3 Jean-Christophe Grangé regény kapható ezen belül.
 • Várható Vörös Pöttyös könyvek:
  Summoning - Sötét erő 2.- november
  Twilight képregény 2. - karácsony
  City of Fallen Angels- november
  Clockwork Angel- október
  Crescendo- szeptember
  Forever- október
 • Előkészületben a Vámpírakadémia új része, A végső áldozat. Info ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése