2016. március 7., hétfő

Ti kérdeztétek (86.)- Miért nem folytattad a Razorland trilógiát? Nem tetszett?



Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Miért nem folytattad a Razorland trilógiát? Nem tetszett?"
(Hosszú Ivett)

Egy időben teljesen odáig voltam a sorozatokért, nagyon sok szériának nekikezdtem. Ez persze távolról se jelentette azt, hogy mindegyiket be is fejeztem, sőt. ;o) 80-90%-ban többnyire az első kötetig jutottam. És nem feltétlenül azért, mert nem nyerte el a tetszésemet hanem amiatt, mert míg várni kellett a folytatás megjelenésére, addig valahogy az emléke, a vágy elmúlt bennem és egyre távolabb került a Kívánságlistámon. (Persze tisztelet a kivételnek, mert pl. Tiffany Reisz sorozatával ez nem történhetett meg, de ugyanez igaz volt Nalini Singhre is.) Így alakult ez a helyzet ki a Razorland trilógiával is.
Tetszett az első rész -nagyon is-, teljesen odáig voltam érte, ITT írtam is róla. Hogy miért nem folytattam? A fenti ok miatt. Mire kijött a folytatása, annyi olyan könyv jelent meg, melyek szintén Kívánságlistásak lettek, hogy egyszerűen nem került rá sor. Egyre hátrébb került a sorban, míg végül teljesen elfelejtődött, hogy valaha olvastam a Menedéket és esetleg folytatni kellene a sorozatot.
Jövőre egy olyan kihívást kellene bevállalnom, hogy be nem fejezett sorozatokat kelljen befejeznem egy év alatt. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése