2016. március 30., szerda

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 16.

Forrás
Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon.
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.
A mostani könyvajánló ENNEK a bejegyzésnek köszönhetően futott be hozzám.


Kedves Niki! 

Ajánlanám a figyelmedbe Agatha Christie-től a Tíz kicsi néger című könyvet. Biztosan mások is ajánlották már neked, úgyhogy csak erősíteni jöttem ezt a tábort. Nem igazán tudom, hogy hogy állsz a krimikkel, ezt mégis bátran merem ajánlani. Nekem ő volt az első AC könyvem és azóta is rabja vagyok a történeteinek. 
10 emberről olvashatunk, akiket meghívnak egy szigetre, egy pompás villába. Ám minden igen hamar igazi rémálommá változik számukra. Rejtélyes halálesetek sorozata veszi kezdetét. Nem bízhatnak egymásban. Titkaikra lassan sor kerül. Az őrület erőt vesz az embereken. Ki vagy kik maradnak életben? Fény derül a gyilkosságok elkövetőjére? Az indítékra? A "hogyan"-ára? 
Imádtam agytekervényeimet bevetve mindenféle őrült elmélettel előállni. A könyv nem tartott nálam egy napig sem, az ember csak úgy befalja. És a vége! 
A hátborzongató, rejtélyes hangulatába könnyű beleszeretni. Remélem, sikerült valamelyest felkeltenem az érdeklődésedet :) 
Sok szeretettel ajánlom a könyvet! 

Üdv: 
Panni


Kedves Panni!

Egy időben nagy AC kedvelő voltam és befaltam az összes addig magyarul is megjelent történetét, így a Tíz kicsi néger se maradt ki a sorból. :o) Én is nagyon szerettem és szintén csak ajánlani tudom mások figyelmébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése