2016. március 10., csütörtök

A postás mindig kétszer csenget (31.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. 

Februárban öt könyvvel bővült a könyvespolcom, melyek közül egy volt recenzió. Méghozzá a Hó, mint hamu a Twister Media jóvoltából.

Igazából a saját beszerzés keretein belül hozzám érkezett másik négy példány, amolyan hirtelen felindulásból elkövetett tett volt. A lehetetlen valóra vált rég óta érdekelt, így amikor lehetőségem adódott olvasottan olcsóbban megvennem, naná, hogy nem hagytam ki a lehetőséget. Ugyanez volt a helyzet az Elfojtott sikollyal és az Edenrooke-al is. Mind a két könyvről jókat hallottam/olvastam, így beszereztem őket használtam. Remélem, hogy nem fogom megbánni a döntésemet.
A hátsó bejárat már a megjelenésekor érdekelt, de az eredeti vételárat túl merésznek éreztem. Most lehetőségem adódott szintén olcsóbban beszerezni, a lehetőséggel pedig éltem. Naná. ;o)

A hónapban könyvtárban nem voltam, mert meghosszabbítottam a két kölcsönzésemet. Sajnos, így se végeztem velük és március elején olvasatlanul visszavittem a Scart és a Soha nem eleget is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése