2011. november 29., kedd

Nalini Singh: Angyaltánc

Az Angyalcsók után izgatottan vártam az Angyali vadász sorozat 3. kötetét és nem kellett csalódnom. Nalini Singh továbbra is zseniális, imádom ezt a sorozatát! Olyan szinten sikerült elém festenie az angyalokat, hogy szinte láttam, éreztem a tollakat és egyáltalán nem találtam furának a világképet, maximálisan elfogadtam, nem idegenkedtem tőle. Ez pedig szerintem nagy dolog, ha ezt egy író el tudja érni az olvasónál. És piros pont, hogy ebben a kötetben nem volt 88X megismételve bizonyos elem, mint pl. a második részben az angyalok ruhája és a székek. :o)

Megjelenés: Guild Hunter 3.-
Archangel's Consort (2011.)
Magyarul: Angyali vadász 3.-
Angyaltánc (2011.)
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalszám: 440
Ára: 3999
A sorozat további részeiről:
Nalini Singh: Angyalvér
Nalini Singh: Angyalcsók
Értékelésem: 5*
A második rész végén egy kicsit fellélegezhetett az olvasó, arra számított, hogy innentől kezdve Elena és Raphael élik majd az életüket boldogan, de nem. Egy ősöreg ébredni készül és ez felbolygatja a bolygónkat. Földrengések, szökőárak, az elemek szinte az emberek ellen fordulnak és a vámpírok is fellázadnak.
Raphael sejti, hogy ki lehet mindezek hátterében, de megtalálni az adott ősöreget nem is olyan egyszerű. Feltámad a múlt, az érzelmeket nem lehet mindig magunkban tartani, majd pedig az arkangyal szemben találja magát azzal a lénnyel, akit egyszerre szeret a kezdetek óta és gyűlöl ugyanannyira. A harc kezdetét veszi. ...

Míg az Angyalvérben igazán az erotika volt középpontban, az Angyalcsókban az akció került előtérbe. Az Angyaltáncban már érezhető az arany középút, mind a kettőből bőven kaphattunk.
Ráadásul végre Elena múltjáról is többet megtudhat az olvasó, kezd összeállni a kép, de azért a történet végén sikerült az írónőnek fityiszt mutatnia, "Nesze nektek, reszkessetek a következő részért!". :oP Én pedig így is teszek, jöhetne már magyarul is!

Igazán mást nem is tudok írni erről a kötetről, egyszerűen imádom! A karakter, cselekményábrázolás tökéletes, a világkép szintén, aki szereti az erotikusabb fantasyt, az tényleg ne menjen el emellett a sorozat mellett, kár lenne érte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése