2011. október 31., hétfő

Andrea Cremer: Wolfsbane- A keresők

Az őrzők befejezte után abban reménykedtem, hogy a folytatása legalább kicsit izgalmasabbra fog sikeredni, de eluntam az agyamat rajta. Egyszerűen semmi se történt lényegében A keresőkben.

Az első rész ott ér véget, hogy Calla és Shay elmenekül, majd hirtelen a keresők kezei között találják magukat. Mikor a lány magához tér, első körben nem tudja bízzon-e az új ismerőseim, de végül amellett dönt, hogy melléjük áll.
A feladata a falkájának a keresők oldalára való állítása lenne, de aztán megjelenik Calla öccse és kiderül, hogy mi történt a falkával a lány szökése után. ...


Ritka unalmas történet volt, a 250. oldalig szinte semmi se történt, de utána se robbant be hirtelen az akció. Nagyon untam, nagyon semmilyen volt. Az első részben és itt az utolsó oldalakon egy kicsit felpörögtek az események, de ez kevés volt ahhoz, hogy nyálamat csorgatva várjam a harmadik részt. Igazán semmit se tudok írni, az egész sorozat úgy ahogy van, nem jött be. Unalmas, semmi se történik, Calla folyamatosan nyavajog, lefeküdjön valamelyik pasival vagy inkább ne?, én ezt egyszerűen már nem bírtam. :oS Pedig jól ír az írónő, ez nagyon klassz kis sorozat lehetne, de valahogy nem.
,5

Megjelenés: Wolfsbane (2011.)/Wolfsbane- A keresők (2011. Egmont Kiadó)
Sorozat: *Andrea Cremer farkasos sorozata- 2. rész*
Oldalszám: 392
Ára: 3999

4 megjegyzés:

  1. Éreztem, hogy ez lesz..:) azért sajnálom:( hát, én valahogy nagyon szeretem ezt a sorozatot, pedig tisztában vagyok a hibáival.

    VálaszTörlés
  2. @sajtosrolo: Igen emlékszem, hogy neked tetszett. :o) Hááát, ez van. ;o)

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik a sorozat, de Én is érzem, hogy nem az igazi. Ez a fő szerelmi szál ugyanolyan mint minden hasonló könyvben, semmi újat nem ad. A többi szerelmi szál is túl, egyszerű.
    És Isaac meghal a lidérctámadásban aztán visszamennek az akadémiára és ott ül. EZ egy hatalmas hiba.

    De azért tovább olvasom.:)
    A szövők nagyon bejönnek. :)

    VálaszTörlés
  4. Uh, olyan szinten felejthető volt nekem a történet, hogy most azon agyalok ki is az az Isaac. :oS

    VálaszTörlés