2011. október 29., szombat

tortenetbolt.hu

Pár nappal ezelőtt kaptam egy e-mailt, amiben egy honlapot mutattak be nekem és kértek, hogy osszam meg ezt veletek is, íme:
Amit a kiadóról tudni lehet, hogy rövid kis kiadványaik jelentek meg, amik kikapcsolódást nyújthatnak pl. orvosi rendelőben várakozva vagy utazás közben. Pár oldalas kis füzetekről van szó, amik szinte észrevétlenül elférnek a táskákban, viszont ha úgy adódik, akkor mégis van nálatok olvasni való, amivel le tudjátok kötni magatokat.
"Az általunk publikált kiadványok célja, hogy az általában fölöslegesnek és unalmasnak titulált élethelyzetekben nyújtsanak szellemi és kulturális feltöltődést, szórakoztató és könnyed formában. Ezt a szemléletet ötvöztük honlapunkon egy egyedi keresési metódussal, amellyel könnyen kiválaszthatja a hangulatának, illetve idejének megfelelő olvasmányt. Az online rendelésnek hála, akár már másnap élvezheti a kiválasztott művet, bárki számára elérhető áron.
Az általunk kínált füzetek kis méretüknek és terjedelmüknek köszönhetően bármilyen élethelyzetben megoldást kínálnak, nőgyógyásznál, Apeh irodában, vonatra várva, metrón ülve, lyukasórán, értekezletre várva, híradó helyett, amíg köt a festék, amíg hat az injekció, letöltődik a program, sorban álláskor… A lista tulajdonképpen végtelen, annak bővítése magukra az olvasókra vár."

"A weboldalhoz tartozik egy frissen elkészült facebook oldal is: www.facebook.com/tortenetbolt ahol most minden új rajongó ingyenesen letölthet egy kiadványt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése