2018. február 9., péntek

Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha

Kiadta: Atlantic Press (2015.)
Oldalszám: 144
Forrás: kiadó
Értékelésem:

Rupáner-konyha #1

Imádom Margó receptjeit, ezt többször említettem már itt is.  Rendszeresen figyelem a blogját és nagyon sok receptjét kipróbáltam már. Csalódni pedig egyikben se csalódtam még. Így nagyon örülök annak, hogy a praktikái megjelentek nyomtatásban is.

Jelenleg a Rupáner-konyhának 3 kötete van, nekem pedig az Atlantic Pressnek köszönhetően az első részhez lehetett szerencsém. 

Ha igazán jó szakácskönyvet kerestek, mely tele van finomságokkal, akkor szívből tudom nektek a figyelmetekbe ajánlani ezt a kötetet. 
64 recept található benne, hihetetlenül ínycsiklandozó képekkel az eredményekről. Legyen szó akár hot-dog kifliről, ötperces ír kenyérről, smarniról, szirnyikiről, fánksütiről, vajas pogácsáról vagy csak húslevesről.
A receptek 5 témakör köré vannak szőve:
street food
édes égetett tészták
egyszerű kevert tészták
vendégváró falatok
az otthon ízei
és higgyétek el, mindegyik nagyon klassznak tűnik. Többet már ki is próbáltam a kötetből, mint pl. a lángost, diós tearudakat, de erre a hétvégére is terveztem be finomságokat. 😏
Könyvesem Niki (@nikikonyvesem) által megosztott bejegyzés,
Leginkább sütemények, édességek, rágcsák szerepelnek a receptek között, de nagyon örültem annak, hogy a könyv végén olyan klasszikusok is helyet kaptak, mint pl. a húsleves, brassói, tejbegríz.

Nagyon jól megszerkesztett, jó receptekkel, szép képekkel teli kötet, melynek szerintem minden háztartásban ott lenne a helye! Szerezzétek be, nem fogjátok megbánni! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése