2016. április 1., péntek

6. blogszülinapi nyereményjáték vége

Véget ért a 6. blogszülinap alkalmából rendezett nyereményjáték, mely során 1 szerencsés nyertes 1 példányt nyerhetett az alábbi könyvből:

Megtört szívű lány
Ádáz harcos
Leendő hős
Vajon Meira képes megmenteni azt a világot, amit soha nem ismert igazán?
TIZENHAT ÉVE annak, hogy a Tél Királyságát megszállta az ellenség; lakóit rabigába hajtották. Varázslat és uralkodó nélkül maradtak. A télieknek nem maradt más reményük a szabadságra, mint a nyolc túlélő, akiknek valahogyan sikerült elmenekülniük, és akik a lehetőségre várnak, hogy visszacsempészhessék a Tél varázslatát, és újjáépítsék a birodalmat.
Meira nagyon kicsi volt, amikor Tél vereséget szenvedett és ő elvesztette a szüleit. Menekültként élt, a téliek tábornoka, Sir lett a gyámja, ő pedig harcosnak nevelte. Meira szerelme legjobb barátja, a leendő király, Mather; a fiatal lány pedig mindent megtenne azért, hogy Tél birodalmának hatalma helyreálljon. Így hát, amikor a kémek felfedezik, hol őrzik azt az ősi medaliont, amelynek segítségével visszakaphatnák a varázserejüket, Meira elhatározza, hogy maga indul a keresésére. Magas tornyokra mászik, ellenséges katonákkal harcol; valóra vált régi álma. Ám a küldetés nem a tervek szerint alakul, és Meira hamarosan gonosz varázslat, veszélyes politika, fortélyos üzelmek világában találja magát… és végül rádöbben, hogy sorsa felett nem ő rendelkezik… és ez mindig is így volt.
Sara Raasch első regénye hűségről, szerelemről, életünk céljának kereséséről szóló lenyűgöző olvasmány.

Nagyon sokan vettetek részt a játékban, melynek nagyon örültem és mindannyian helyes megfejtést is küldtetek be.
De nem húzom tovább az idegeiteket, a szerencsés nyertes nem más, mint

Parilla-Nagy Judit
Gratulálok! :o)
Megy az e-mail. Remélem, hogy tetszeni fog a történet.

Akik pedig nem nyertek most nem búslakodni, hamarosan újabb nyereményjáték veszi kezdetét az oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése