2016. április 25., hétfő

Ti kérdeztétek (93.)- Mi a véleményed az igényes erotikus regényekről?

Mi is a Ti kérdeztétek? Külföldi minta alapján a Musing Mondays mintájára kialakult rovat, mely során kérdéseket tehettek fel és ezek közül hetente egyre válaszolok.
Tavaly a rovatfrissítéseknek köszönhetően sok kérdés érkezett hozzám, így egyenlőre ezekre fogok válaszolni. De mindezektől függetlenül ne fogjátok vissza magatokat, az utánpótlásra szükség van. ;o) Így ha kérdeznétek, akkor bátran írjatok nekem ERRE az e-mail címre.

"Mi a véleményed az igényes erotikus regényekről?"
(Zsófi)

Igazából különösebb véleményem nincs az erotikus regényekről. Akik már régebb óta olvassák a blogomat azok tudják, hogy egy időben faltam az ilyen történeteket. :o) Úgyhogy bennem semmilyen ellenérzés nincs a műfaj iránt és azokkal szemben sem, akik szeretik az ilyen történeteket. Ha valakinek épp olyan a hangulata van vagy egyszerűen csak kedveli ezt a műfajt, akkor hajrá. Nincs ebben semmi rossz. Az olvasás szórakozás és ha valakit épp egy jó kis erotikus regény kapcsol ki, akkor egészségére. A lényeg, hogy kikapcsolja, elnyerje a tetszését. És lényegtelen, hogy ezt egy fantasy éri el vagy egy erotikus regény. Legalábbis szerintem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése