2016. március 4., péntek

6. blogszülinap

Forrás
Bizony-bizony, február 26-án a Könyvesem blog a 6. születésnapját ünnepelhette. :o) Hihetetlen, hogy már 6 év eltelt. 6 év az életemből, 6 év a könyves élményeimből.

Az elmúlt években ilyenkor mindig jöttem statisztikával megmutatva, hol tart a blog, mennyien látogattátok az elmúlt évben, mik a legolvasottabb bejegyzések, stb., de ez most el fog maradni abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy ahányszor nekikezdtem egy ilyen összefoglalásnak, mindig félbemaradt. Most egyszerűen nincs kedvem jönni számokkal, statisztikákkal, ilyen-olyan összeadásokkal, kivonásokkal. Lusta vagyok hozzá, igen. ;o)
Egy biztos amúgy is -amit ti is láthattok, én pedig nagyon örülök ennek-: itt vagytok. :o) Rendszeres olvasók jönnek-mennek, de gyarapszanak, aminek kicsi szívem nagyon örül továbbra is. Bár a blog a saját szórakoztatásomra, kikapcsolódásomra jött létre, ettől függetlenül fontos nekem, hogy olvastok és látva az olvasók számainak gyarapodását úgy érzem, hogy valamennyire kedvelitek is a blogomat, ami jól esik. Köszönöm szépen, hogy jöttök, olvastok és köszönök minden visszajelzést! :o) 

És bár a számoláshoz most lusta vagyok, de azért a nyereményjáték nem fog elmaradni. Szeretném megköszönni nektek, hogy jöttök, itt vagytok és természetesen egy könyvmoly mi mással lepné meg az olvasóit, ha nem könyvvel. Úgyhogy figyeljétek az oldalt, hamarosan jön a meglepetés! ;o)




8 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot, és még sokat! :))

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot kívánunk! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Boldog Blogszületésnapot! :))

    VálaszTörlés
  5. További sok jó könyves élményt, kellemes kalandozást a könyvek birodalmában!
    Boldogságos szülinapot!

    VálaszTörlés
  6. Boldog Születésnapot kíván a Ria OLvas blogja is! http://riaolvas.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek. :o)

    VálaszTörlés