2012. május 8., kedd

Musing Mondays (8.)- Kérdezz! Felelek!

Hétfő helyett Kedden, de itt vagyok. ...

Mi is az a "Musing Mondays"?: ez az esemény a Should Be Reading blogról indult. Lényege az, hogy minden Hétfőn a blog írója -MizB- feltesz egy kérdést, amire aztán válaszolhatsz a blogodban, majd pedig a linkeled a bejegyzésedet az adott bejegyzéséhez.

Ha egyszer könyvet írnál, akkor milyen műfajú lenne?

Hm. ☺ Anno gyerekkoromban elég sok kis történetecskét írogattam és arról álmodoztam, ha majd nagy leszek, akkor híres írónő leszek. ☺ Írtam mindenről ami eszembe jutott, kicsinek meséket találtam ki, ahogy nőttem a történetekbe romantikus szál is keveredett, majd gimnáziumba kerültem és az egész megszakadt. Évek teltek el, próbálkoztam újra, de valahogy ma már nem tud elkapni a lendület, nem tudok átszellemülni, nem tudom úgy megfogalmazni, ahogy szeretném. De persze sose lehet tudni. ;o)
Igazából a romantikus regények és az ifjúsági történetek állnak hozzám a legközelebb ilyen téren, tán ilyeneket írnék, ha írnék egyszer. Fantasy elemeket is lehet, hogy belevennék, végülis az angyalok bejönnek. Krimi, sci-fi kizárva, szépirodalomhoz meg szerintem kevés lennék 20 év múlva is. :oP Gyermekirodalom? Végülis ez is előfordulhatna, bár inkább csak a kisebbeknek szóló verzióban. ☺

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése