2012. május 9., szerda

"Waiting On" Wednesday (9.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Újabb Nalini Singh könyv, méghozzá az Angyali vadász sorozat 4. kötete. Juj de várom! ☺

Eredeti címe: Archangel's Blade (2011.)
Várható hazai megjelenés: május 16.
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalszám: 440
Ára: 3999
Sorozat: Angyali vadász

"A folyóban talált vámpírfej ügye a Vámpírvadász Céh fennhatósága alá tartozna, de Raphael arkangyal jobbkeze, Dmitri ösztönei azt súgják, neki kell vezetnie a nyomozást. Van valami az áldozat bőrére tetovált, titokzatos írásban, ami régmúlt idők szörnyűségeit idézi fel benne.
A Céh Honort küldi, hogy segítsen megfejteni a jeleket, de a szörnyű támadás és kínzások során megtört vadász nem áll készen arra, hogy együtt dolgozzon a kegyetlenségéről és sötét embertelenségéről hírhedt vámpírral; még akkor sem, ha gyermekkora óta megmagyarázhatatlanul vonzódik a férfihoz.
A Honor elrablói és a vámpírfej eredete utáni nyomozás során feléled a múlt, pedig egyikük sem akarja újra átélni annak borzalmait. De a fájdalomba gyönyör is vegyül." 
***********************


Oldala
Nalini Singh Új- Zélandon született. 3 évig élt és dolgozott Japánban, de aztán visszaköltözött Új- Zélandra.
Az első könyvét 2002-ben vette meg az egyik kiadó. Jelenleg 2 sorozata van, The Psy/Changeling series és The Guild Hunter series. Mind a kettőt itthon az Egmont Kiadó kezdte el kiadni. Az első az Egy világ, két faj, állandó küzdelem, ami a mentálok világáról szól, a második pedig az Angyali vadász, főszerepben az angyalokkal.
Az írónő szereti a romantikát és a happy endet, így a történeteiben ezekre lehet számítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése