2012. május 29., kedd

Letye-petye-lepetye 3.

Mi is az a Letye-petye-lepetye?: Kimondottan pletykarovatnak egyáltalán nem nevezném, ugyanis inkább amolyan átmenet egyikből a másikba, egyesíti az eddig különböző kategóriájú bejegyzéseket. A Letye-petye-lepetyében fogok írni esetleges könyves beharangozásokról, megjelenésekről, hírekről, akciókról, akár egy-egy szép borítóra is itt igyekszem majd felhívni a figyelmeteket, de akár egy-egy idézetet is ide fogok bebiggyeszteni, ha épp ahhoz lesz kedvem. Szóval igazán amolyan átfogó rovat ez, mindent bele, lesz ami lesz belőle. :o) Senki se számítson magas röptű gondolatokra, az élet értelmének kutatásáról kisregény formájában. 1-2 "pletyka" (ami néha nem is az, gondoljatok csak az akciókra) így párbeszéd formájában, egyszerűen, hétköznapian.

Julie: Nagy hírt olvastam! A Kelly Kiadó után nem olyan rég létrejött a GABO, Ciceró, Akkord Kiadó webáruháza, de június elejével csatlakozik a sorba egy másik kiadó is.
Kate: Nocsak! És melyikről lenne szó?
Julie: A Könyvmolyképző Kiadóról. Június 2.-án az oldaluk webáruházzá alakul és a nyitástól számítva 5 napig 50% árkedvezménnyel lehet majd a kiadványaikat megrendelni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése