2012. május 2., szerda

"Waiting On" Wednesday (8.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Ki lehet ez a bizonyos E.L. James, akit beválasztottak a 100 legbefolyásosabb ember közé? A Time "kiadói jelenség"nek nevezte a listájukon, akinek a trilógiája felkavarta a kiadókat, Hollywoodot és sok édesanyát. És ennek a trilógiának az első kötete hamarosan olvasható magyarul is.

Eredeti címe: Fifty Shades of Grey

Magyar kiadás: Ulpius-ház Kiadó
Várható hazai megjelenése: jún. 29.
Ára: 3999
"A könyv, amelyről mindenki beszél...

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító "Ötven árnyalat-trilógia" olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad.
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt - de a saját feltételei szerint.
Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait."
**********************************

E. L. James Nyugat-Londonban él a családjával.
Szinte berobbant A szürke ötven árnyalatával a könyvpiacra. Jelenleg még csak a trilógia 3 kötete olvasható tőle, de már dolgozik egy újabb szerelmi történeten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése