2013. május 23., csütörtök

"Waiting On" Wednesday (56.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez. 

Gyönyörű borító, izgalmas fülszöveg. ;o)

Várható hazai megjelenése: június | Kiadja: ÉTK Kiadó (Merit Könyvek)
Oldalszám: 400 | Ára: 2990

"MEGTÖRT A MÚLT
ELVÁLASZT A JÖVŐ
ÖSSZEKÖT A SZERELEM


A tizenhét éves Vane Westonnak fogalma sincs arról, hogyan élte túl a pusztító tornádót, amely megölte a szüleit. Azt sem tudja, hogy a gyönyörű, sötét hajú lány, aki a vihar óta minden éjjel felkavarja álmait, vajon valóban létezik-e. Csak reménykedik benne.
  A lány létezik, de nem ember. A tizenhét éves Audra szilf, egy levegő elementál, aki képes kommunikálni a széllel. Ezenkívül őrző – Vane őrzője –, és esküt tett, hogy bármi áron megvédi a fiút. Még ha a saját életét kell is feláldoznia.
 Miután egy meggondolatlan lépés elárulja hollétüket az ellenségnek, aki mindkettőjük családját meggyilkolta, Audra kénytelen emlékeztetni Vane-t a származására. A fiú különleges képességet örökölt: egyedül ő beszéli a nyugati szél titkos nyelvét. Tudásával együtt azonban Vane egy olyan emléket is felidéz, amelyet Audra mindenképp feledtetne vele. A legnagyobb veszélyt pedig még csak nem is az elpusztításukra küldött harcosok jelentik, hanem a kettejük között fellángoló, tiltott szerelem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése