2013. május 1., szerda

"Waiting On" Wednesday (53.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Nagyon kedvelem az írónő trilógiáját, így izgatottan várom a befejező részt is.

Lauren Oliver: Rekviem 
Várható hazai megjelenése: május vége
Kiadja: Ciceró Könyvstúdió
"A Káosz című részben előkészített lázadás az utolsó kötetben nyílt forradalommá növi ki magát, és Lena a harcok kereszttüzébe kerül. A börtönből megmentett Juliannel és a barátaival együtt igyekszik menedéket találni a Vadonban, amely azonban már nem az a biztonságos hely, ami volt. A rendfenntartók átszivárognak a falakon, hogy kiirtsák a táboraikat. Mindeközben Lenának belső csatáit is meg kell vívnia, hiszen élete halottnak hitt kulcsszereplői is felbukkannak.Miközben Lena az életéért küzd a Vadonban, legjobb barátnője, Hana biztonságos, érzelemmentes életét éli kikezelve Portlandben vőlegényével, az új polgármesterrel.
A Rekviemet egyszerre olvashatjuk Lena és Hana szemszögéből. Egymás mellett élnek, mégis falak választják el őket, egészen addig, amíg sorsuk útjai keresztezik egymást..."

_________________
* szerintem a 3 közül ennek a legszebb a borítója

2 megjegyzés:

  1. I'm going to take a guess and say this is the third book in the delirium trilogy and If so Great pick I love that series the ending was great.

    :)

    VálaszTörlés
  2. Yes, this is the final part of the trilogy. :o)

    VálaszTörlés